Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα VS Μακροχώρι – Δηλώσεις προπονητών

Οι δύο προπονητές απάντησαν σε τέσσερις κοινές ερωτήσεις. Ας δούμε παρακάτω τι είπαν :

Βασίλης Αργυρίου

Θα είναι ο ΦΑΣ Νάουσα έτοιμος για το παιχνίδι με τον Κάστορα;

Πιστεύω πως στις επόμενες μέρες που μας απομένουν μέχρι την έναρξη, η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη για το δύσκολο παιχνίδι της έναρξης κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Κάστορας. Βέβαια, όταν αγωνίζεσαι μέσα στο “σπίτι” σου, αυτό που έχει σημασία είναι να μπεις δυνατά και να κερδίσεις το παιχνίδι.

Πιστεύετε ότι χρειάζεται να αλλάξετε κάτι μέχρι τις 21/10;

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο του “μονταρίσματος”, με τα παιδιά να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και στα φιλικά, έτσι ώστε να βγουν τα τελικά συμπεράσματα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Τι γνωρίζετε για τον Κάστορα;

Όχι πολλά πράγματα ακόμα. Πιστεύω τις επόμενες μέρες αν μου το επιτρέψουν οι καταστάσεις, να βρεθώ σε ένα φιλικό του αντιπάλου μας, αν όχι, σίγουρα θα τον παρακολουθήσει συνεργάτης μου.

Πείτε μας λίγο τη γνώμη σας για το φετινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου.

Είναι μια μικρή λίγκα, που το οποιοδήποτε λάθος δεν συγχωρείται. Θα κριθεί στη λεπτομέρεια και φυσικά σημαντικό στοιχείο για μένα σ’ αυτό το πρωτάθλημα είναι το μέταλλο του κάθε ποδοσφαιριστή, αν πραγματικά μπορεί να έχει μέσα του τις ψυχικές δυνάμεις για να ανταπεξέλθει. Εμείς στην ομάδα πιστεύουμε πως οι επιλογές που κάναμε είναι αυτές που έπρεπε, αναφερόμενος στο μέταλλο των παικτών.

Γιάννης Κερλίδης

Θα είναι ο ΦΑΣ Νάουσα έτοιμος για το παιχνίδι με την Κοζάνη;

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου, για να μπορέσουν να μπουν πιο ομαλά οι Τάσος Τσακαλίδης, που έμεινε αρκετό καιρό έξω αλλά και Σάκης Γεωργίου, ο οποίος ήρθε μόλις χθες στην ομάδα.

Πιστεύετε ότι χρειάζεται να αλλάξετε κάτι μέχρι τις 21/10;

Αλλάζει σίγουρα ο προγραμματισμός μας. Θα πάμε πλέον σε πιο πολλά φιλικά παιχνίδια για να μπορέσουμε να “δέσουμε” την ομάδα αλλά και να μπορούν οι παίκτες να αποκτήσουν αυτοματισμούς μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις.

Τι γνωρίζετε για την Κοζάνη;

Δεν έχω ιδία γνώμη. Σίγουρα θα την παρακολουθήσουμε σε προσεχή της παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ότι κράτησε τον περσινό κορμό της, προσθέτοντας αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Πείτε μας λίγο τη γνώμη σας για το φετινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου.

Το σίγουρο είναι πως 5-6 ομάδες θα είναι πάρα πολύ δυνατές. Όλες οι ομάδες της Ημαθίας, εκτός της Αλεξάνδρειας που ξεκίνησε αργά τον προγραμματισμό της και δεν ξέρουμε τι εικόνα θα παρουσιάσει αλλά και οι Κάστορας, Γρεβενά Αεράτα, Πυρσός και Κοζάνη όπως προείπαμε, ομάδες έμπειρες στην συγκεκριμένη κατηγορία, που θα αποτελέσουν τον “σκληρό πυρήνα” του ομίλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected