Κατηγορίες
Διάφορα

Χανιά – Δείτε πως ποδοσφαιριστής έπιασε…ληστή!

Ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής του ΔΑΑΟΧ πρωγαγωνίστησε στη σύλληψη ενός ληστή στο κέντρο των Χανίων!

Ο Βασίλης Ζαντριάς βρέθηκε στην Πλατεία 1866 και μόλις αντιλήφθηκε ηλικιωμένο άνδρα να καλεί σε βοήθεια κυνήγησε μέχρι την οδό Μουσούρων έναν αλλοδαπό που είχε κλέψει αντικείμενα από το αμάξι του κυρίου.

Ο 19χρονος, ο οποίοςς έχει έρθει στα Χανιά για λογαριασμό του ΑΟΧ, αλλά παίζει κατόπιν συμφωνίας στη θυγατρική του ομάδα  (ΔΑΑΟΧ), μίλησε στο Flashnews.gr για την πράξη του.

«Το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου μόλις άκουσα τον ηλικιωμένο να καλεί σε βοήθεια ήταν να κυνηγήσω τον δράστη. Πετάχτηκα από το τραπέζι που έτρωγα και κυνήγησα το δράστη. Επειδή φορούσα παντόφλες και δεν μπορούσα να τρέξω φυσιολογικά τις πέταξα και τον κυνήγησα ξυπόλυτος. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο από το να πιάσω τον δράστη. Τον πρόλαβα δύο τετράγωνα πιο κάτω και με τη βοήθεια και της τύχης, επειδή γλίστρησε τον ακινητοποίησα», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά για το πως νιώθει μετά από μία τέτοια πράξη βοήθειας σε συνάνθρωπο: «Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί ξέρω πως έκανα το σωστό. Ξέρω πως όταν κάνεις καλές πράξεις σου παρουσιάζονται και καλά πράγματα στη ζωή σου. Το περίεργο πάντως ήταν ότι τόσος κόσμος εκεί δεν έκανε την παραμικρή κίνηση ούτε καν η δημοτική αστυνομία!».

Με… τάκλιν και τη βοήθεια εργατών που συμμετέχουν στα έργα πεζοδρόμησης της Μουσούρων ο Ζαντριάς κατάφερε να συλλάβει τον αλλοδαπό. Άμεσα επενέβη και άνθρωπος της ομάδας Δίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο άλλος αλλοδαπός που επιχείρησε να ληστέψει τον ηλικιωμένο άνδρα.

Flashnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected