Κατηγορίες
Γενικά

Δόξα Κρανούλας VS Κασσιώπη – Αλλαγή ο Τσακτάνης

Ισόπαλες 2-2 ήρθαν Δόξα Κρανούλας και Κασσιώπη στο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας, με την Κρανούλα να ξεκινά δυναμικά, αλλά τους Κερκυραίους να ισοροπούν το ματς στη συνέχεια και να αποσπούν την ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Γκέκα στο 8′ και Γκίνη στο 21′, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με δύο γκολ του Γραμματικόπουλου στο 50′ και το 79′.

Αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι ο Γιώργος Τσακτάνης, σε ένα σημείο που η Δόξα έχασε τον ρυθμό της και δέχτηκε δύο γκολ από την ομάδα της Κέρκυρας. Βασικός για άλλη μια φορά ο πρώην τερματοφύλακας της Βέροιας Αποστόλης Σιαράβας.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Σιαράβας, Νάσιος (46′ Νάνος), Ηλίας, Νασιούλης, Παπαβασιλείου, Καραγιαννίδης, Κάκαβος (82′ Χήρας), Βλάχος (58′ Τσακτάνης), Τσιφλίδης (26′ λ.τρ. Νικολάου), Γήτας (80′ Βασιλείου), Γκέκας (Γκοτζιάς).

ΑΟ Κασσιώπης (Ρομπέρτο Μπολάνο): Γκίνης (46′ Μητρογιάννης), Μεσημέρης (75′ Παπανδρέου), Παναγιώτου (26′ λ.τρ. Ανυφαντής), Βιτουλαδίτης, Θεοδωρέλης, Κεφαλάς (58′ Πάγκαλης), Τσάτσος (46′ Κονισπολιάτης), Φούκης (46′ Γυφτοκώστας), Κόκκινος (46′ Πατινιώτης), Γραμματικόπουλος, Τσούκλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected