Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – Μακεδονικός 2-1

Ιδιαίτερα βελτιωμένος από τα προηγούμενα παιχνίδια του παρουσιάστηκε ο Μακεδονικός, στο φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναργειακό Ορεστικού. Οι δύο σύλλογοι είναι αντίπαλοι των ομάδων μας στο 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 2-1 (με δύο λάθη της άμυνας και μάλιστα μέσα σ΄ένα λεπτό), αλλά ήταν ζυτοί που είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι είχαν διάθεση, ήταν δημιουργικοί, με κατοχή μπάλας, αρκετές ευκαιρίες, με την ήττα τελικά να τους αδικεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως πέρα από τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Μακεδονικός, δεν απειλήθηκε σε καμιά άλλη στιγμή, με την ομάδα της Καστοριάς να προσπαθεί κυρίως να αμυνθεί μετά την επίτευξη των δύο γκολ.

Το σκορ φυσικά περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού οι τεχνικοί των δύο ομάδων ήθελαν να δουν σε τι στάδιο βρίσκονται οι παίκτες του, τρεις εβδομάδες περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα γκολ

34΄Ο Βελίδης (παίκτης της Καστοριάς πέρσι) εκμεταλλεύεται αμυντικό λάθος, θα βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, θα πεταχτεί ο Τσαμτσάκης (πέρσι του Κάστορα) και με κεφαλιά θα κάνει το 1-0.

35΄Νέο λάθος στην άμυνα, (οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ επάνω στον Μαλούτα) και ο Ιωαννίδης απο κοντά γράφει το 2-0 .

77΄Ο Ευαγγελόπουλος ενω είναι έτοιμος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα θα ανατραπεί στην μικρή περιοχή και θα κερδίσει το πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος και μειώνει σε 2-1.

Δηλώσεις Παπακώστα (προπονητή Μακεδονικού)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παπακώστας δεν έκρυβε την ικανοποίηση του τονίζοντας : “Το θετικό είναι ότι όλοι είναι υγιείς, αφού το τελευταίο διάστημα έχουμε ταλαιπωρηθεί απο πολλούς τραυματισμούς Συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας Νάουσα και Ελίμεια κάναμε καλύτερη εμφάνιση σήμερα. Στην κυκλοφορία και στις προοπτικές σε άμυνα(εκτός απο εκείνο το δίλεπτο) και επίθεση. Σήμερα δεν τελειώσαμε ευκαιρίες. Δύο λάθη στην άμυνα στοίχησαν και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ αυτά και να τα διορθώσουμε , θέλει δουλειά, θέλει υπομονή”.

 Συνθέσεις

Παναργειακός :  Σαραφιανός, Βακόπουλος, Ιωαννίδης, Ιωάννου, Βλαχόπουλος, Μουρατίδης, Μαρκόπουλος, Μπάτζιος, Τσαμτσάκης, Καλύβας, Βελίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ανδρεόπουλος, Βασσάδης, Σιδηρόπουλος, Έρι, Χαραλαμπίδης, Βασιλειάδης, Αθανασιάδης, Μαλακόζης, Αντωνίου, Τσιαγαρίδας.

Μακεδονικός Κοζάνης :  Βαρυτιμίδης, Αντωνόπουλος, Μαλούτας, Μαντζώλας, Παπαδημητρίου, Κουμπούρας, Αποστολίδης, Κυπίρτογλου, Σακαλής, Νικολάου, Κουτούλας. Αγωνίστηκαν και οι Κρικέλης, Τσαμπούρης, Σαριόγλου, Ευαγγελόπουλος, Σωτηρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected