Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος VS ΑΕΚ – Βασικός ο Αραμπατζής, άλλη μια ήττα η ΑΕΚ…

Ο Πανιώνιος σε ακόμα ένα ματς έδειξε κάποια καλά στοιχεία, τα οποία όμως δεν ήταν ικανά από μόνα τους για να του δώσουν τη νίκη. Αυτό που χρειάστηκε, ήταν και η ανικανότητα της ΑΕΚ να αποφύγει το παιδικό λάθος στην άμυνα που θα στοιχίσει το γκολ και στην δυσκολία της Ένωσης να δημιουργήσει ολοκληρωμένες φάσεις απέναντι στην εστία του Περιστερίδη.

Για την ιστορία ο Πανιώνιος ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του με 12 βαθμούς σε πέντε ματς, ενώ στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ έγραψε ιστορία με τον 1 βαθμό σε αντίστοιχα ματς.

Ο Γιάννης Αραμπατζής δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, αφού προήλθαν από λάθη της άμυνας. Είχε στο ενεργητικό του δύο σπουδαίες αποκρούσεις (68′ – 88′), κρατώντας το 1-0, δεν είχε όμως την απαραίτητη βοήθεια από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Πανιώνιος : Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (Ανδράλας 79′), Αραβίδης, Μενδρινός (Μιλοβάνοβιτς 59′), Κολοβός (Αυλωνίτης 90’+2′), Καμπάνταης.

ΑΕΚ : Αραμπατζής, Αρκούδας, Φερνάντες, Κουτρουμπής, Κοντοές, Ρίκκα (67′), Μπουγαϊδης (Φούντας 6′), Γρόντης, Κατίδης, Φουρτάδο, Κουρελλάς (Γκερέιρο 46′)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected