Κατηγορίες
Διάφορα

Γιώργος Αραμπατζής – Σκηνικό για…ρεκόρ γκίνες!

Ένα…απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Ημαθιώτη αμυντικό  Γιώργο Αραμπατζή, εκτυλίχθηκε στο παιχνίδι ΑΕ Καλαμπακίου – Ποντιακός Αργυρούπολης, για την Α1 της ΕΠΣ Δράμας. Ας δούμε αναλυτικά τα…έργα και ημέρες του 25χρονου αμυντικού :

Στο 30’ ο Τζιβανάκης για τους γηπεδούχους, πήρε κεφαλιά πάσα από τον Αραμπατζή και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για το Καλαμπάκι.

Στο 38′ σε σύγκρουση με αντίπαλο θα σπάσει τη μύτη του, “παγώνοντας” τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο προπονητής του χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του, επαναφέρει ως ένα σημείο το σπασμένο κόκκαλο και ο Αραμπατζής ζητά να παραμείνει στο παιχνίδι! Τελικά, παρά τον πόνο και την αιμοραγία, ο Ημαθιώτης αμυντικός θα συνεχίσει στο δεύτερο, αιφνιδιάζοντας τους πάντες στο γήπεδο!

Στο 46’ η Αργυρούπολη θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου Γιώργου από τον τερματοφύλακα Σαραλιώτη. Πέναλτι και αποβολή για τον τερματοφύλακα του Καλαμπακίου. Το εκτέλεσε ο Πολυχρονίδης άουτ.

Στο 75’ η ΑΕ Καλαμπακίου θα δεχτεί γκολ, όμως ο Γιώργος δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη…

Στο 88’ μετά από σέντρα δεξιά, ο αγωνιζόμενος με σπασμένη μύτη Αραμπατζής θα πιάσει ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι με το αριστερό, με τη μπάλα να “καρφώνεται” στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων.

Το πείσμα του και η θέληση να βοηθήσει την ομάδα, μετέτρεψαν τον 25χρονο αμυντικό σε ήρωα του αγώνα, πετυχαίνοντας μάλιστα το 3ο γκολ σε ισάριθμα ματς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected