Κατηγορίες
Διάφορα

ΑΕ Περίστασης VS Απόλλων Λιτοχώρου – Συνεχίζει το σερί ο Γιώργος Οικονόμου

Συνέχεια στις νίκες έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων Λιτοχώρου, του Ημαθιώτη αμυντικού μέσου Γιώργου Οικονόμου, καθώς κέρδισε και στην Περίσταση την τοπική Αθλητική Ένωση με 0-1.

Η ομάδα από τους πρόποδες του Ολύμπου μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και επέβαλε τον ρυθμό της, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να μπει από νωρίς μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι, με αμυντικούς προσανατολισμούς και παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις, κατάφεραν να βγάλουν δυο-τρεις επιθέσεις, χωρίς όμως τίποτα το αξιόλογο.

Η μπάλα όμως δεν έκανε το χατίρι στους “κυανόλευκους”, μέχρι το 81′, όταν ο Χούτας πέρασε κάθετη στον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Καλαμπάκα, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Καλαμάρα, κάνοντας το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.

Ο Γιώργος Οικονόμου ήταν και πάλι από τους καλύτερους παίκτες του Απόλλωνα και κατάφερε να προσδώσει σιγουριά στην άμυνα, με τις καίριες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

Η σύνθεση του Απόλλωνα

Κουντουριώτης Δ., Κλιγγόπουλος, Καλαμπάκας Α., Παπαδιαμάντης, Σινανίδης, Οικονόμου, Δημητρίους (90′ Φουρκιώτης), Σάλτας (62′ Κουντουριώτης Α.), Χούτας, Καλαμπάκας Δ., Σπαθάρας (64′ Καραγιάννης)

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected