Κατηγορίες
Γενικά

Κώστας Τάνης – Ήττα από Πέλοπα Κιάτου και εξελίξεις…

Χάρη σε γκολ του Στασινόπουλου στο 71΄ ο Πέλοπας Κιάτου νίκησε εντός έδρας την Κόρινθο σε φιλικό προετοιμασίας, δημιουργώνας αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα του Κώστα Τάνη και στην παραίτηση του αντιπροέδρου της ομάδας, Δημήτρη Μπεθάνη, ενώ απαγορεύτηκαν και οι δηλώσεις από τους παίκτες!

 Η ομάδα του παλαίμαχου παίκτη του Αθηναϊκού, Βασίλη Τζαλακώστα ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα, με τη νεοφώτιστη ομάδα τη Δ’ Εθνική να χάνουν δύο κλασικές ευκαρίες στο πρώτο μέρος.

Το συγκρότημα του Βασίλη Κάντα ήταν αυτό που στα τελευταία λεπτά απείλησε τους γηπεδούχους με δύο σουτ των Σαμπάνη και Τσουβαλτσίδη τα οποία δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει ο Χασανμπέλι. Στην επανάληψη η «Μπάρτσα» ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και απείλησε στο 52΄ με σουτ του Κάλφα το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χασανμπέλι. Όλα αυτά μέχρι το 71΄ όταν ο Στασινόπουλος πέτυχε το γκολ της νίκης σκοράροντας έτσι για τέταρτο σερί παιχνίδι για λογαριασμό της ομάδας του.

 Η σύνθεση της Κορίνθου

Δημαράκης, Εντουάρντο, Ντα Σίλβα, Παπαευθυμίου, Κουρούπης, Ντερτιλής, Παππάς, Τσουβαλτσίδης, Ματετζίδης, Κάλφας, Σαμπάνης Χρόνο. Αγωνίστηκαν και οι: Τεντόνης, Τσατσόπουλος, Μακρής, Τάνης, Αμπαδιωτάκης, Πεχλιβανόπουλος, Λούβρης, Σαμπράκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected