Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Ένα πολύ δυνατό φιλικό αύριο

Ίσως το πιο δυνατό φιλικό μέχρι στιγμής θα δώσει αύριο 3/10 στις 16.30μμ ο ΠΑΣ Λευκαδίων στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, με αντίπαλο τον Διγενή. Κι αυτό γιατί φέτος η ομάδα του Στέφανου Μπορμπόκη έχει πολύ μεγάλες βλέψεις και παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Ο Γιώργος Τυριακίδης θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, λιγότερο από 3 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Απουσίες δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες θα βρεθούν στην αποστολή, που αναχωρεί στις 13.30μμ από τα Λευκάδια.

Λίγα λόγια για τον αντίπαλο

Ο Διγενής Λακκώματος φέτος έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, δείγμα της θέλησης για να κάνει πρωταθλητισμό, “λύνοντας” σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Την περίοδο αυτή προπονείται με την ομάδα και ο Άγγελος Χαριστέας, κατόπιν σχετικός αιτήματος από τον ίδιο και αποδοχής του από τον προπονητή του Διγενή. Η ομάδα της Χαλκιδικής έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στα μέχρι τώρα φιλικά και μάλιστα με δυνατούς αντιπάλους. Αναλυτικά :

1/10  Αχιλλέας Τριανδρίας – Διγενής 2-2 (χρησιμοποιήθηκαν νεαροί, οι βασικοί θα αγωνιστούν με τα Λευκάδια)

21/9  Διγενής – Αναγέννηση Επανομής 2-0 (η Επανομή χρησιμοποίησε κατά 80% τους βασικούς!)

12/9  Αχιλλέας Τριανδρίας – Διγενής 2-1

8/9  Διγενής – Διαγόρας Νέων Πλαγίων (Κύπελλο ΕΠΣ)  3-1

4/9  Διγενής – ΠΑΟΚ Κ20  2-3 (απίσευτο σκηνικό στο 2-3 του ΠΑΟΚ καθώς ο τερματοφύλακας του Διγενή Ταχματζίδης ήταν δίπλα από την εστία για να πιει νερό!)

1/9  Τορωναίος Αφύτου – Διγενής  0-2 (Κύπελλο ΕΠΣ)

29/9  Διγενής – Νίκη Μεσημερίου  5-2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected