Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Κορυφής 2-3

 

Από την Ιωάννα Χατζηιωάννου

 
Άλλη μία νίκη (η τέταρτη σε τέσσερα ματς) σημείωσε η ομάδα τις Κορυφής κερδίζοντας αυτή την φορά στο Παλαιοχώρι τον τοπικό Άρη με 2-3. Οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ των παικτών, δείγμα του πάθους και της θέλησης για νίκη εκατέρωθεν.
Τα γκολ
 28′ 1-0. Μετά από κόρνερ που εκτελεί ο Μερόκης, ο Βασιλείου ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.
54′ 1-1. Ύστερα από πάσα Κίρτσογλου, ο Τσουλάκης ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους.
58′ 2-1. Πέναλτι για τους γηπεδούχους, εκτελεί ο Γελαδάρης εύστοχα και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.
76′ 2-2. Καλή συνεργασία και άψογη κυκλοφορία της μπάλας, η μπάλα μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Άρη θα καταλήξει στον Τσουλάκη, που με ψυχραιμία ισοφαρίζει για τον ΠΑΟ Κορυφής.
83′ 2-3. Ύστερα απο πολλά λάθη της ομάδας του Παλαιοχωρίου, η μπαλα θα φτάσει στον Πιπιλιάρη, που απλά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνει το τελικό σκορ.
Συνθέσεις
Άρης Παλαιοχωρίου : Ντεσισλάβοβ, Βασιλείου, Κίτσας Ε., Παντόπουλος, Κίτσας Ελ., Γρηγορόπουλος (55′ Μουστάκας Αν.), Κίτσας Χ., Μεροκλής, Μαλάκης (46’Κουκλάς), Γελαδάρης, Μερόκης.
ΠΑΟ Κορυφής : Πανταζόπουλος, Κεσαπίδης, Καραπατσάς, Ματσούκας, Γιοβανόπουλος, Μαυρίδης (86′ Καριώτης), Κίρτσογλου, Βασιλειάδης (45′ Πιπιλιάρης), Τόζογλου, Ταμπουράς, Τσουλάκης.
Διαιτητής : Γιοβανόπουλος
Α’ Βοηθός : Μαργαρίτης
Β’ Βοηθός : Λιόλιος
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected