Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Γιώργος Κίτσας – Ο MVP της 4ης αγωνιστικής!

Έπειτα από μία εντυπωσιακή μάχη, πραγματικά “ψήφο-ψήφο”, ο Γιώργος Κίτσας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αναδείχτηκε MVP της 4ης αγωνιστικής.

Από την Κυριακή 30/9, ημέρα που ξεκίνησε η ψηφοφορία και μέχρι χθες το βράδυ που διήρκησε η ψηφοφορία, ψήφισαν 2051 αναγνώστες μας, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής (1291 την 3η αγωνιστική).

Η μάχη ήταν συγκλονιστική, αφού χθες βράδυ…έπεσε το σύστημα καθώς ο Θανάσης Δεβετζίδης δέχτηκε καταιγισμό ψήφων (ο έμπειρος παίκτης του Απόλλωνα φαίνεται πως έχει πολλούς φίλους!), όμως ο σκόρερ των 5 γκολ για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Γιώργος Κίτσας (όπως ήταν και το φυσιολογικό κατά την άποψη μας) κατάφερε και κέρδισε το βραβείο για μόλις 9 ψήφους, παρόλο που σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδος ήταν αρκετά μπροστά!

Πολλοί θα διαπίστωσαν πως μπορούν να φηφίσουν και μετά τις 23.59μμ, όμως οι φήφοι αυτοί δεν μετράνε καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή “κλείνει” η ψηφοφορία και δεν προσμετρούνται ως ψήφοι.

Συνολικά ψήφισαν 2051 αναγνώστες, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το 25% των συνολικών ψήφων, επιλέχτηκαν την τελευταία μέρα! Αναλυτικά :

1. Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  969 ψήφους  (48,2%)

2. Θανάσης Δεβετζίδης (Απόλλων Αγίου Γεωργίου)  960 ψήφους  (47,8%)

3. Πασχάλης Μελιόπουλος (Φίλιππος Μελίκης)  40 ψήφους  (2,00%)

4. Χρήστος Οικονόμου (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας)  14 ψήφους (0,72%)

5. Παναγιώτης Τόσκα (ΑΕ Χαρίεσσας)  11 ψήφους  (0,53%)

6. Δημήτρης Κουτσιάδης (Ατρόμητος Διαβατού)  6 ψήφους (0,31%)

7. Σωτήρης Αρβανιτίδης (Φίλιππος Μέσης)  4 ψήφους  (0,24%)

Τους υπόλοιπους 20 ψήφους μοιράστηκαν οι Θεοδοσιάδης (Αχιλλέας Νάουσας), Σαλτουρίδης (Μ. Αλεξ. Τρικάλων), Αδαμίδης (Θύελλα Στενήμαχου), Ιωαννίδης (ΑΕΠ Βέροιας), Παγγούρας (Ατρόμητος Διαβατού)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected