Κατηγορίες
Super League 1

Λύσσανδρος Γεωργαμλής (Sentra FM) : “Προσοχή στη Βέροια!”

Γεωργαμλής: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τον Ολυμπιακό» | onsports.gr

Για το προηγούμενο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ερχόμενο με τη Βέροια, μίλησε ο βοηθός του Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λύσανδρος Γεωργαμλής.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο», ήταν τα λόγια του Λύσανδρου Γεωργαμλή για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αργότερα αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς με την Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής στον «Sentra FM»

Τί πιστεύετε ότι έφταιξε και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό;

«Πραγματικά ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Έχω την εντύπωση ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο, κάναμε αυτό που έπρεπε, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Έχω την εντύπωση ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε λίγο παραπάνω σε αυτό το σημείο. Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια για να μπορούμε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που κάνουμε πάρα πολλές σε κάθε παιχνίδι».

Έχει πει και ο κύριος Μπάγεβιτς ότι τόσο ο Κούτσι όσο και ο Καραμάνος δουλεύουν πολύ στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο λείπει το γκολ. Τί πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει για να έρθει και το γκολ;

«Και αμυντικά και επιθετικά η δουλειά είναι ομαδική. Έχω την εντύπωση ότι όταν μια ομάδα λειτουργεί επιθετικά, βοηθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο αυτοί οι δύο ή αυτός που παίζει σέντερ φορ. Το ίδιο γίνεται και αμυντικά. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα ομαδικά επιθετικά και τα αποτελέσματα θα έρθουν πιστεύω πολύ γρήγορα».

Ένα ματς κόντρα στην Βέροια η οποία έχει δείξει αρκετά θετικά δείγματα ως τώρα. Πως περιμένετε το παιχνίδι;

«Έχω την εντύπωση ότι θα είναι κι αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βέροια προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα και στο γήπεδο της αλλά και εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε κανέναν και σε καμία στιγμή του πρωταθλήματος. Έχουμε δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα. Πιστεύω θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει και είναι στο χέρι μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Βέροιας που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος και τί είναι αυτό που πρέπει να βάλει στο παιχνίδι του. Θα γίνουν και αλλαγές στην εντεκάδα;

«Πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα της. Είναι μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και νέους που έχουν ενθουσιασμό. Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολλά πράγματα. Τώρα όσον αφορά για τις αλλαγές, το Σάββατο θα δούμε. Εμείς πάντως πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το θετικό αποτέλεσμα για μας είναι μόνο η νίκη».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected