Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ραφαήλ Σούκιας – Βασικός ο ίδιος, όρθιος ο Ολυμπιακός!

«Όρθιοι» οι Νέοι στην Αγγλία, 0-0 με Άρσεναλ | onsports.grΟι Νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στην Αγγλία από την Άρσεναλ, στη διοργάνωση του NextGen Series. Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμη και τη νίκη, αφού ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από τους μικρούς της Άρσεναλ.

Όπως και να έχει όμως και αυτός ο ένας βαθμός είναι αρκετά σημαντικός για τους Πειραιώτες, στην προσπάθειά τους να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και απείλησαν την Άρσεναλ, ενώ στην επανάληψη του αγώνα, όπως είναι λογικό, οι γηπεδούχοι πήγαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και πίεσαν τον Θρύλο, όμως οι πιτσιρικάδες του Μπερντ Στορκ στάθηκαν όρθιοι και πήραν το τελικό 0-0!

Πολύ καλός και στο χθεσινό παιχνίδι ο Ραφαήλ Σούκιας και αντικαταστάθηκε στο 65′ καθαρά για τακτικούς λόγους.

Συνθέσεις

Άρσεναλ : Τσαρλς, Μουγκάντο, Άνγκα, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Γεννάρις, Εϊσφελντ (65′ Τζέφρι), Τοράλ (72′ Χάιντεν), Όλσον, Γκνάμπρι, Άκπομ.

Ολυμπιακός : Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (65′ Πασαλίδης), Βουτσιώτης, Σούκιας (65′ Παπασάββας), Λύρας, Ιωαννίδης.

*photo από onsports.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected