Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΣ Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Κοζάνη επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στην άτυπη ρεβάνς του φιλικού πριν μια βδομάδα στην έδρα των φιλοξενούμενων.

Οι ερυθρόλευκοι πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, πέτυχαν τρία γκολ είχαν δύο δοκάρια κι έδειξαν πως αν συνεχίσουν έτσι θα πρέπει να θεωρούνται ένα από τα φαβορί που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Football League 2.

Το συγκρότημα του Γιάννη Παρασκευά παίζοντας δυνατά με αρμονία σε όλες τις γραμμές, είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πίεσε τους αντιπάλους του από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ικανοποιώντας τους φιλάθλους.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 5’ ο Τραυλός θα πιάσει δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας θα διώξει σε κόρνερ.

Ωραίος συνδυασμός ΖηνόβιουΤαφαρλήΤοπάλη σέντρα του τελευταίου ο Ταφαρλής θα πιάσει την κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής θα ακυρώσει το γκολ ως οφ σάιντ.

 Στο 42’ μπαλιά τρύπα του Τοπάλη στον Τραυλό, ο οποίος μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, σουτάρει και ανοίγει το σκορ 1-0.

Στο 54’ ωραίος συνδυασμός Στεργιόπουλου – Τοπάλη, ο τελευταίος θα βγάλει τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Ζηνόβιος θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70’ φάουλ του Καραμπατζάκη η μπάλα θα βρει στο τοίχος θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Στο 75’ σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Ταφαρλή στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στο Ζηνόβιο που σουτάρει ελάχιστα  άουτ.

Στο 83’ ωραία μπαλιά του Ζηνόβιου, βγάζει τετ-α-τετ τον Ταφαρλή που δεν θα δυσκολευτεί να γράψει το τελικό 3-0.

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων κ. Γιάννης Παρασκευά, φανερά ικανοποιημένος με την αγωνιστική διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του τόνισε μετά το τέλος του ματς :

“Κρατάμε χαμηλούς τόνους, υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης  και μέσα από συλλογική δουλειά θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

Η σύνθεση της Κοζάνης

Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Ταφαρλής, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Παπαδόπουλος, Ζηνόβιος, Τοπάλης, Μυροφορίδης, Τραυλός. Αγωνίστηκαν και οι Κοκκινίδης, Ντεμιράι, Δάμος, Τσελεκίδης, Ποζίδης, Μπέμπης, Τσίλης, Τσικόπουλος Γ., Τσικόπουλος Ηλ., Τρυφωνίδης.

*matiesstasport.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected