K20 - K17 - K15

Λεβαδειακός Κ20 VS Πανθρακικός Κ20 – Αλλαγή στο 82′ ο Καλφούτζος

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 0-1 (Κ-20) | onsports.gr

Τη δεύτερή του νίκη στη Super League των Νέων πανηγύρισε ο Πανθρακικός που επικράτησε του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά με 1-0 και έφτασε τους έξι βαθμούς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη, έχοντας έναν βαθμό και βρισκόμενοι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετά το πέρας τεσσάρων αγώνων. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Σιδηρόπουλος στο 25ο λεπτό.

Στο 82′ πέρασε ως αλλαγή ο Παναγιώτης Καλφούντζος, στην πρώτη του συμμετοχή με τα “πράσινα”, αφού ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Στα δέκα λεπτά περίπου που αγωνίστηκε η ομάδα του πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν ήταν αρκετό όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός : Ντελέκος, Κυπραίος, Ζιάκας, Αντωνίου, Ζάννιας, Ψάλτης (Βελέτζας 60’), Λέσι (Σταθόπουλος 67’), Παναγόπουλος (Καλφούντζος 82’), Σμυρναίος, Σακκάς, Τόπι.

Πανθρακικός : Αγγελόπουλος, Ζδράβος-Ρίζος, Σιδηρόπουλος, Ζούλης, Πόλτσης, Νικολαΐδης, Σαρηγιαννίδης (Χαλαζίας 90+2’), Μουστάκας, Βασιλακάκης (Σαμπανίδης 88’), Φωτιάδης, Τσανάκτσογλου (Παπασταύρου 79’).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected