Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Ολυμπιακός Βόλου VS Φωκικός – “Κέρβερος” ο Γεωργίου!

Άντεξε στην πίεση ο Φωκικός, 0-0 με Ολυμπιακό Βόλου | onsports.gr

Το αήττητο σερί του στην Football League διατήρησε ο Φωκικός, ο οποίος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό.

Έτσι, το «συγκρότημα» της Άμφισσας παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον… συγκάτοικο την Καλλονή. Από την… άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, έφτασαν τους 5 πόντους και βρίσκονται στην έκτη θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Γεωργίου και να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 12’ με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ογιαρμπίντε, αλλά ο Γεωργίου μπλόκαρε, κάτι που… επαναλήφθηκε και στο 23’ όταν ο Γενγκά σούταρε και ο πορτιέρο του Φωκικού ενήργησε σωστά.

Στο 37’ και πάλι ο Ολυμπιακός απείλησε, έπειτα από μπαλιά του Μπολάτι, αλλά ο Γόγολος δεν κατάφερε να κάνει την προβολή, ενώ η πρώτη… απειλή από τους φιλοξενούμενους ήταν στο 45’ με το κόρνερ του Θέου, αλλά ο Ταμπάκης δεν κατάφερε να σουτάρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Φωκικό να ρίχνει το… βάρος στην άμυνα. Στο 56’ ο Γεωργίου μπλόκαρε την κεφαλιά του Γένγκα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο 65’ με τον Μπολάτι να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ενεργεί σωστά.

Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπολάτι απείλησε με δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 87’ ο Φωκικός πήγε να… κλέψει τη νίκη, όταν ο Ευσταθίου μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Γκίτκος απέκρουσε.

Στα επόμενα λεπτά, ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, αλλά στο 89’ ο Γεωργίου έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα σουτ του Γενγκά, στο 91’ μπλόκαρε την κεφαλιά του Πινδώνη και στο 93’ το σουτ του Μπακαγιόκο πέρασε άουτ.

Βασικοί για την ομάδα του Βόλου οι πρώην παίκτες της Βέροιας, Θανάσης Παλαιολόγος και Δημήτρης Τσιάτσιος.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Γόγολος, Παλαιολόγος, Πινδώνης, Μπολάτι, Παππάς (50’ Μπακαγιόκο), Ογιαρμπίντε (82’ Τσιάτσιος), Γιενκά, Ανιέτε (74’ Γαλάνης).

Φωκικός: Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Παπαζούδης (84’ Ενγκουέμ), Κωστόπουλος, Λίτσος, Τετέ, Σκαρίμπας (68’ Μπουλούλης), Ταμπάκης, Θέος (81’ Γκόμες), Ευσταθίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected