Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μ.Αλεξ. Τρικάλων 4-0

Συνεχίζει το σερί ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, καθώς κέρδισε και χθες τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, φτάνοντας αισίως τις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη ήταν για μια ακόμη φορά αποτελεσματική και πήρε το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα παρουσιαζόταν σαφώς βελτιωμένη.

Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο Γιώργος Κίτσας, ως MVP της 4ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω του Imathia Sports News και ψήφισαν 2051 αναγνώστες.

Το 1-0 για τους “ασπρόμαυρους” έγινε στο 20′ με τον Χαρισούδη, όταν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον Γιώργο Κίτσα να παίρνει τη σκυτάλη και να χρίζεται σκόρερ στο 37′, κάνοντας το 2-0, σκορ το οποίο θα είναι και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων συνέχισε τον επιθετικό…οίστρο και πέτυχε χατ τρικ, φτάνοντας τα 11 συνολικά στο πρωτάθλημα (έχοντας το εκπληκτικό 2.20 γκολ μέσο όρο σε κάθε αγώνα!). Το 3-0 το πέτυχε με το…καλημέρα του δευτέρου μέρους (47′) και το τελικό 4-0 στο 78′, ικανοποιώντας στο έπακρο τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Βρυσακίου.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μαρτσέλος, Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ. (74′ Κίτσας Ε.), Τζέπης Ν., Κίτσας Λ.Π., Λαδάς (76′ Τόλιος), Κίτσας Χ., Τζέπης Γ., Κίτσας Θ., Χαρισούδης (69′ Κίτσας Δ.), Κίτσας Γ.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Σερμπίνος, Παπαμιχαήλ, Σαλτουρίδης (51′ Γιαννουχαηλίδης), Μαγγανάρης, Παντριάς (Αθανασιάδης Σ.), Κασνακίδης (58′ Τερζίδης), Παπαδόπουλος, Κουκλάς, Κίτσας, Αθανασιάδης Η.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected