Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 – Βέροια Κ17 1-0

 

Την τρίτη της ήττα σε τέσσερις αγώνες γνώρισε η Βέροια Κ17 για το Πρωτάθλημα Υποδομών της Super League. Η “Βασίλισσα”, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία αλλά μέτρια επιθετική, έχασε στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, αγώνας που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη, με αριθμητικό μειονέκτημα από το 38΄, λόγω της αποβολής του Ρογγότη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας ως κύριο στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και από κει και πέρα με αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ που θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού.

Μέχρι την αποβολή, η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν αρκετά καλή, η πίεσε όμως των γηπεδούχων ήταν έντονη, με αποτέλεσμα οι παίκτες της Βέροιας να υποπέσουν σε αρκετά φάουλ, ένα από τα οποία ήταν και το…μοιραίο. Εκτός της αποβολής του Ρογγότη στη συγκεκριμένη φάση, προήλθε και το γκολ με απευθείας εκτέλεση του Σπαλιάρα. Δείτε παρακάτω το γκολ :

http://www.youtube.com/watch?v=aGaXHtj1EpA&feature=player_embedded

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, με τη Βέροια να προσπαθεί να αμυνθεί για να κρατήσει το σκορ στο 1-0 και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα όποια κενά στην άμυνα των Ηπειρωτών για να πετύχει την ισοφάριση. Πέρα από μια υποψία φάσης του Πινακούδη στο 67′, οι παίκτες της “Βασίλισσας” δεν κατόρθωσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και μοιραία ήρθε η ήττα για την ομάδα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα : Κολιοφούκας, Πότσης (67′ Νούγιας), Παπαγεωργίου, Τάχιας, Μάγκος, Τσιρώνης, Φαρμάκης, Σπαλιάρας, Μπιστιόλης (84′ Λιάρος), Γιάκος (61′ Μερκουριάδης), Ζωγράφος (87′ Καλόγηρος).

Βέροια : Χατζηβασιλάκης, Στριμπίνος (85′ Μπόσκας), Πελεκίδης (77′ Κουλπαλίδης), Σφύρτσης, Ράδης, Ρογγότης, Παπαδόπουλος (81′ Παναγιωτίδης), Γιάντσος (38′ Μελικιώτης), Πέτκος (72′ Μπουρδάνος), Πινακούδης, Λαζόπουλος.

*βίντεο από http://www.passports.gr

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected