Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών VS Λάρισα – Βασικός ο Τσιάμης

Επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση, 2-0 τη Λάρισα | onsports.gr

Σε μία αναμέτρηση όπου στις κερκίδες υπήρξε μεγάλη ένταση, η Αναγέννηση Γιαννιτσών επικράτησε 2-0 της Λάρισας και ανέβηκε αισθητά στη βαθμολογία.

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε η Αναγέννης Γιαννιτσών. Μετά την άσχημή της εμφάνιση και τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Φωκικό επέστρεψε στις επιτυχίες σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διεξήχθη στα Γαννιτσά επικρατώντας 2-0 της Λάρισας.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, δεν υπήρξε κάτι σημαντικό στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός αυτού όμως, οι περίπου 400 φίλοι της Λάρισας δημιούργησαν επεισόδια με τους αντίστοιχους των γηπεδούχων, με αρκετούς από αυτούς να φορούν φανέλες του ΠΑΟΚ.

Μετά από την παρέμβαση της αστυνομίας όμως, τα πράγματα ηρέμησαν. Ένταση, υπήρξε και με την έναρξη του δευτέρου μέρους με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγα λεπτά. Κατά τα άλλα, στον αγωνιστικό χώρο διεξήχθη ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Μία φάση όμως, ήταν αρκετή για τους γηπεδούχους έτσι ώστε να φτάσουν και στη σημαντική νίκη. Στο 77’ ο Στεφανίδης, κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ιορδανίδης που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ακόμα ένα τέρμα. Ο Φάμπιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Λάρισας και έδωσε έτοιμο γκολ στον Φελίπε που έκανε το 2-0.

Βασικός μετά από καιρό για την Αναγέννηση ο Βαγγέλης Τσιάμης, με του Χρήστο Ζωγράφο και Τόλη Μυλωνά να μένουν στον πάγκο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή!

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Καρπαθάκης, Σεράτης, Σερέτης, Φελίπε, Σπαθαράς, Καρακάσογλου, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Τσιάμης, Κυριακίδης, Φάμπιο.
Λάιρσα : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Γιώτας (78’ Τσίγκας), Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Πόνσε (59’ Μάγγος), Ζεκίνια, Δεινόπαππας, ,Τσιμπάμπα (46’ Ζουρούδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected