Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Κορυφής – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-1

Της Ιωάννας Χατζηιωάννου

Ένα πολύ δυνατό ματς ανάμεσα στους πρωτοπώρους μέχρι πρότινους ΠΑΟ Κορυφής και Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Κορυφής χθες το πρωί.

Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν το σερί νικών, φτάνοντας αισίως στις πέντε.

Ο ΠΑΟ Κορυφής είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν έντονα την αντίπαλη άμυνα, η οποία είχε ως στόχο πλέον να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Φάσεις και γκολ

2′ – Σέντρα του Μωραίτη, το σουτ του Δαρδακούλη που ακολουθεί περνά ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
3′ – Αντεπίθεση για τον ΠΑΟ, ατομική προσπάθεια του Τρυφίδη, το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαυρόπουλου.
40′ – ΓΚΟΛ  Σέντρα Απόσογλου, κεφάλια Δαρδακούλη και ανοίγει το σκορ, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς (0-1)
47′ – Κίνηση στον άξονα από τον Ταμπουρά, πασάρει δεξιά στον Τρυφίδη, το  σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι.
49 – Ύστερα από κόρνερ που εκτελεί ο Μαυρίδης, ο Κεσαπίδης θα σουτάρει δυνατά και η μπάλα θα τραντάξει το δοκάρι.
82′ – Μετα από σέντρα του Δούκα, η μπάλα στο Κίρτσογλου, το σουτ που επειχειρεί, θα διώξει σωτήρια ο Καρασαββίδης.
Συνθέσεις
ΠΑΟ Κορυφής : Πανταζόπουλος (86’λ.τ Σαπουνόπουλος), Κεσαπίδης, Πιπιλιάρης, Ματσούκας, Τρυφίδης, Κίρτσογλου, Τόζογλου (46’Ταμπουράς), Καραπατσάς, Τσουλάκης (79’Δούκας), Μαυρίδης.
Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Πατρίκας Μ., Κολεσίδης, Πατρίκας Γρ., Δαρδακούλης, Νούσιος, Ευθυμίου (71’Καρασαββίδης), Μωραίτης Γρ., Ντέλας, Παπαδόπουλος (91’Μωραίτης), Απόσογλου (70’Λιόλιος).
Διαιτητής : Μαντάκης
Α’Βοηθός : Κωστούλης
Β’Βοηθός : Γαβράς
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected