Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Τουρνουά “Μερκούρης Κυρατσούς” – Νικήτρια η Κοζάνη

Η Κοζάνη αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά στη μνήμη του Μερκούρη Κυρατσού που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης το Σάββατο 6/10, μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν και τα δύο 45λεπτα παιχνίδια τους, αρχικά απέναντι στην ΑΕ Κοζάνης (2-0) και έπειτα κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης (2-1).

Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Κοζάνης  0-0

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά Μακεδονικός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 ύστερα από ένα μέτριο ποιοτικά ημίχρονο. Ο Μακεδονικός είχε τον έλεγχο χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία της ΑΕΚ. Απο την άλλη η ΑΕΚ καλά στημένη στην άμυνα προσπαθούσε να βγει στην κόντρα χωρίς όμως κι αυτή να μπορέσει να απειλήσει σοβαρά.

Η σύνθεση του Μακεδονικού : Κρικέλης (Βαρυτιμίδης), Παπαδημητρίου,(Σωτηρόπουλος), Τσαμπούρης, Λαμπίρης, Αποστολίδης, Μαντζώλας, Αντωνόπουλος Γ., Αντωνόπουλος Κ., Σαριόγλου, Ματούλας, Μαλούτας.

 Κοζάνη – ΑΕ Κοζάνης   2-0

Στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά η Κοζάνη σαφώς καλύτερη πήρε τη νίκη απέναντι στην καλά οργανωμένη αμυντικά ΑΕΚ με 2-0. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 1΄ο Τρυφωνίδης απο κοντά θα πλασάρει τον Πεχλιβανίδη αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ. Τα γκολ για την αντίπαλο των ομάδων μας στη Δ’ Εθνικη πέτυχαν οι Κάλφας (7′) και Τσελεκίδης (34′)

Η σύνθεσης της Κοζάνης : Μακρής, Κάλφας, Δάμος, Στεργιόπουλος, Κουλουκίδης, Ποζίδης, Μπέμπης, Τσελεκίδης, Τριφωνίδης, Παπαδόπουλος, Ντεμιράι.

Κοζάνη- Μακεδονικός Κοζάνης 2-1

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες που θα αγωνίζονται φέτος στην Δ΄ Εθνική. Το παιχνίδι ήταν καλό ποιοτικά με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Η Κοζάνη είχε τον έλεγχο, μπήκε με τον αέρα του φαβορί προηγήθηκε στο 15΄ 1-0 με φάουλ του Τοπάλη, αφού προηγουμένως και μόλις στο 1΄το φάουλ που εκτέλεσε ο Κουμπούρας για λογαριασμό του Μακεδονικού δεν είχε την ίδια τύχη με τη μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.

Φάσεις και γκολ

Στο 29΄φάουλ του Αποστολίδη, ελάχιστα έξω.

Στο 31΄φάουλ με τον Κουμπούρα, αυτή τη φορά εύστοχο κι ο Μακεδονικός ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 34΄τετ- α- τετ του Τοπάλη πλασάρει, αλλά ο “πρώην” Ναουσαίος Βαγγέλης Τσίγκας σε ετοιμότητα αποκρούει…

Στο 43΄διαγώνιο σουτ του Τραυλού, λίγο έξω.

Στο 45΄ωραία μπαλιά του Τοπάλη στον Ζηνόβιο που θα προλάβει την έξοδο του Τσίγκα και με ψηλοκρεμαστό σουτ δίνει την νίκη στην Κοζάνη με 2-1.

 Συνθέσεις

Κοζάνη : Κοκκινίδης, Ταφαρλής, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Γ., Τσικόπουλος Ηλ., Τραυλός, Συμεωνίδης, Τσίλης, Τοπάλης, Παπαδόπουλος (Ντεμιράι), Ζηνόβιος.

Μακεδονικός  Κοζάνης : Βαρυτιμίδης (Τσίγκας), Σαριόγλου, Κουμπούρας, Αποστολίδης, Αντωνόπουλος Γρ., Μαλούτας, Μαντζώλας, Κυπίρτογλου, Σακαλής, Ματούλας, Ευαγγελόπουλος.

*matiesstaspor.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected