Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΑΕΚ Κ17 VS Ολυμπιακός Κ17 – 58′ ο Αργύρης Τούφας

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πήραν την Κυριακή (07/10) το μεσημέρι, οι Έφηβοι του Ολυμπιακού εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ με 4-2. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το κακό ξεκίνημα και ήττα από τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείχνουν να συνέρχονται και να βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους.

Το ξεκίνημα έγινε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο στο Ρέντη και τη νίκη με 5-1. Κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» οι παίκτες του Κοκολάκη απέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Αν και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που ήθελαν ανεβαίνοντας παράλληλα, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 15’ ο Θρύλος πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Καναβέτα. Στο 30’ ο Ζιβάνοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η χαρά των παικτών της ΑΕΚ κράτησε μόνο για πέντε λεπτά, καθώς ο Γαρεφαλάκης στο 35’ με κοντινό πλασέ έβαλε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48ο λεπτός της αναμέτρησης οι Έφηβοι των Πειραιωτών πήραν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Λιάτσι πραγματοποίησε μία επέλαση από τα δεξιά της επίθεσης, η μπάλα κατέληξε στα ποδιά αμυντικού της ΑΕΚ ο οποίος απομάκρυνε λανθασμένα με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Τζάθας μείωσε σε 3-2 για τους «κιτρινόμαυρους» με εκτέλεση πέναλτι. Λίγα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90’ ο Βέργος διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στον Θρύλο!

Ο Αργύρης Τούφας και πάλι βασικός για τον Ολυμπιακό, με τον “πρώην” Ναουσαίο να γίνεται αλλαγή στο 58, κυρίως για λόγους τακτικής.

Δείτε το βίντεο του αγώνα :

http://www.dailymotion.com/video/xu5qgh_yyy-yyyyyyyyyy-2-4-y17-yyyyyy_sport?start=1

Συνθέσεις

ΑΕΚ : Μάνης, Σεζάι (41ʼ Λίλα), Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Κουτούζης, Ζιβάνοβιτς, Αντύπας, Κατσικάς  (50ʼ Γιαννακέλος), Αραμπατζής, Μουσιάδης, Κασβιρόπουλος.

Ολυμπιακός : Ηλιάδης, Ντάσης, Τούφας (58ʼ Μακροστέργιος), Βαγενάς, Τόλι, Λάτσι, Μαργαρίτης, Καλλέργης (75ʼ Παπανικολάου), Καναβέτας (85ʼ Τζόνεφ), Χαντζάρας (70ʼ Βέργος), Γαρεφαλάκης (70ʼ Ράτζα).

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected