Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός VS Πανθρακικός – Η μάχη των…αδελφών!

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του στη Superleague σημείωσε ο Πανθρακικός, ο οποίος πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από τη Λιβαδειά, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός αγωνιζόταν από το 37ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κυριακίδη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 11′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Αντώνη Λαδάκη στο 44ο λεπτό. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μιγκέλ Βιγιαρέχο.

Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τα δύο αδέλφια από τη Νάουσα, τους Βαγγέλη και Δημήτρη Κουτσόπουλου. Ο πρώτο αγωνίστηκε για μισή ώρα περίπου ως αλλαγή στη θέση του Μεντί, ενώ ο δεύτερος σταθερά κάτω από τα δοκάρια του Πανθρακικού, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Λεβαδειακός : Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί (67′ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (46′ Μαχαίρας), Βασιλείου, Ναπολεόνι (39′ Κασμερίδης).

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (70′ Μακρυδημήτρης), Λουσέρο (87′ Βιγιαρέχο), Παπαδόπουλος (56′ Κυβελίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected