Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Καλτσας (Nova) : “Πρώτα η παραμονή”

Καλτσάς: «Στόχος μας είναι η παραμονή» | onsports.gr

Η Βέροια κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ατρόμητο εντός έδρας με τον Νίκο Καλτσά να τονίζει πως βασικός στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή.

Ο Έλληνας παίκτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6» και τόνισε αναλυτικά: «Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πιστεύαμε ότι αν βάζαμε ένα γκολ θα τα καταφέρναμε και τελικά έτσι έγινε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την παρουσία της Βέροιας στο πρωτάθλημα, αλλά και τους στόχους της ομάδας, είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα με δύο ήττες μέσα στην έδρα μας. Μετά αλλάξαμε προπονητή και δουλέψαμε όλοι και καταφέραμε να μην χάνουμε βαθμούς κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ ικανοποιημένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Στόχος μας είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε και το βασικότερο είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε ακόμα στην αρχή».

Αναφορικά με το αυτογκόλ που πέτυχε ο Νίκος Γεωργέας, σχολίασε: «Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ήταν μία άτυχη στιγμή και στη συνέχεια παίξαμε και για τον Νίκο. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία που ήταν ένα καλό αποτέλεσμα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected