Κατηγορίες

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αχιλλέας Νάουσας 0-5

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας Νάουσας στην έδρα του Παλαιού Σκυλιτσίου, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της Α2 Ερασιτεχνικής Άρη. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμπειρία και την ποιότητα των παικτών της και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κι όμως το παιχνίδι είχε άλλη εικόνα μέχρι το 40′, με το σκορ να βρίσκεται στο 0-0 και τον Άρη να αγωνίζεται πειθαρχημένα και με προσοχή στα μετώπεισθεν. Ο Δημήτρης Γιουρόπουλος “έστησε” ιδανικά την ομάδα του και έκλεισε αποτελεσματικά τους χώρους προς τα καρέ του Μαυρόπουλου.

Στο 42 όμως μια κάθετη πάσα του Βύζα, ο Τουμαράς θα “σπάσει” το τεχνητό off-side που επιχείρησαν ψηλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων, θα βγει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και θα κάνει εύκολα το 0-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Αχιλλέας θα σπάσει το off-side και ο Παπατάνος αυτή τη φορά θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους “κυανόλευκους”, βάζοντας τέλος ουσιαστικά στις ελπίδες των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν επιθετικά και να πετυχαίνουν άλλα τρία γκολ με τους Τουμαρά (52′), Μπράτση (76′) και Παπατάνο (80′)

Ο Άρης συνεχίζει πλέον την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα, με στόχο την άνοδο στην Α1. Την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Θύελλα Σταυρού στο ίδιο γήπεδο και ο Δημήτρης Γιουρόπουλος έχει τρεις μέρες για να προετοιμάσει τους παίκτες του για το μεγάλο παιχνίδι. Αύριο θα γίνει γνωστή η διάγνωση του τραυματισμού του Μάκη Πατρίκα, όταν σε μια φάση στο 35′, γύρισε το πόδι του και βγήκε κουτσαίνοντας από το γήπεδο.

Ο Αχιλλέας, μετά το άτυχο αποτέλεσμα εντός έδρας με την ΑΕ Χαρίεσσας, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ίσως λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών. Σύμφωνα με τον Βασίλη Κουρογεωργάκη, η ομάδα θα κοιτά παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνει…ταμείο.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Μωραϊτης Δ., Καρασαββίδης, Κολεσίδης, Πατρίκας Θ. (35′ Παπαδόπουλος), Μωραϊτης Γ., Απόσογλου, Δαρδακούλης, Νούσιος, Ντέλλας (75′ Θεοδωρίδης), Ευθυμίου.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Χατζηιωαννίδης (74′ Τσιάκος), Δημητριάδης (82′ Πάλλας), Τουμαράς, Θεοδοσιάδης, Μάραντης, Βύζας (65′ Γαλανός), Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Κακούδης, Παπατάνος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected