Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0

Άλλη μία νίκη για τον Ατρόμητο Διαβατού, αυτή τη φορά για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, τον οποίο είχε νικήσει και στο πρωτάθλημα με 3-2. Οι “μπλε” συνεχίζουν το αήττητο σερί, φτάνοντας αισίως τα 8 ματς (5 για το πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο).

Η νίκη της ομάδας του Σάκη Παγγούρα δεν ήταν καθόλου εύκολη και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι (οι οποίοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες και με πρόσφατη την παραίτηση του προπονητή Μιχάλη Παντόπουλου), παρόλο που έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παντριά στο 30′ (για εξύβριση όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μαλούτας, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι έβρισε γενικά πάνω στη φάση και όχι τον διαιτητή), πάλεψαν το παιχνίδι και είχαν δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 75′.

Χαρακτηριστικό επίσης το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για 90′ λεπτά χωρίς αλλαγή, παρόλο που υπήρχαν 5 παίκτες στον πάγκο. Η μαχητικότητα των βασικών ήταν εντυπωσιακή, όπως παραδέχτηκαν και οι γηπεδούχοι στο τέλος του αγώνα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα, όπως συνηθίζει να κάνει στα παιχνίδια του φέτος και κατάφερε μόλις στο 9′ να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Σαρηγιαννίδη από τα 30 μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χατζημιχαήλ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Μετά το γκολ των “κυανόλευκων” πολλοί πίστεψαν ότι το σκορ θα έπερνε μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως τα Τρίκαλα ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να ισοφαρίσουν, παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα όπως αναφέραμε παραπάνω. Ο Ατρόμητος είχε και αυτός κάποιες στιγμές που θα μπορούσε να “κλειδώσει” το αποτέλεσμα, όμως παρέμεινε το ρευστό 1-0.

Το τελικό αποτέλεσμα απογοήτευσε τους φιλοξενούμενους, που προσπάθησαν πολύ για την ισοπαλία, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πριν τον αγώνα, υπήρχε διάχυτη η κατήφεια στην ομάδα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαιτητής της συνάντησης ο Μαλούτας, με βοηθούς τους Διαμαντόπουλο και Μαυρόπουλο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Καμπάς, Ηλιάδης, Καρατάσιος, Σπανός, Κουτσιάδης, Παγγούρας, Ψαλίδας (54′ Κίτσας), Σαρηγιαννίδης (66′ Ποζιάδης), Τσακαλίδης (66′ Λιλιόπουλος), Βοργιατζίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Σερμπίνης, Μαγγανάρης, Μηνούδης Χ., Αθανασιάδης Η., Παπαμιχαήλ, Σαλτουρίδης, Κίτσας, Παντριάς, Αθανασιάδης Σ., Παπαδόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected