Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός VS Εθνικός Σιδηροκάστρου – Και Ζούρκος και Έξαρχος!

Τις τελικές… πρόβες ενόψει πρωταθλήματος έκαναν στο «Γιάννης Παραλικίδης» η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, δείχνοντας αμφότεροι σε καλό δρόμο, ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας που περιμένει την άλλη Κυριακή, με Ζάκυνθο και Οικονόμο Τσαριτσάνης αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες για τη φιλική επικράτηση (ειδικά στο πρώτο μέρος), αλλά βρήκαν μπροστά τους τον πολύ καλό πορτιέρο, Γιάννη Γαβριηλίδη. Από την άλλη πλευρά και ο Εθνικός είχε καλή κυκλοφορία και έδειξε καλά στοιχεία.

Στο 36΄ το καλοτραβηγμένο φάουλ του σπεσιαλίστα και πρώην παίκτη της Νάουσας, Κώστα Αποστολίδη, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σιδηροκάστρου, ενώ στο 42΄ οι Σαββίδης και Μητράκας συνδυάστηκαν ωραία, με τον Ζούρκο που έγινε τελικός αποδέκτης, να περνά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0 σε κενό τέρμα.

Δυο λεπτά μετά, ο Κυρτέγος με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Γαβριηλίδη, με τον τελευταίο να σώζει με τα πόδια, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 62΄ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, με τον… συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Γαϊδαρτζή, ο οποίος έκανε το 1-1 με ασύλληπτο διαγώνιο βολέ στην κίνηση στην απέναντι γωνία.

Στο 65΄ κόντρα στη ροή του ματς οι Σερραίοι έκαναν το 1-2, με σκόρερ τον Θεόφιλο Βλαχόπουλο σε αντεπίθεση. Η απάντηση του Αιγινιακού ήταν άμεση, αφού στο 66΄ ο Κοκόλης πάσαρε στον Έξαρχο, που με δυνατό διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 75΄ ο Κυρτέγος πέρασε τον Γαβριηλίδη, αλλά ο Κοκόλης σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω στο σώμα… πεσμένου αμυντικού.

Στο 76΄ ο Γαβριηλίδης έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή επέμβαση, διώχνοντας ενστικτωδώς σε κόρνερ την καρφωτή κεφαλιά του Κοκόλη.

Απόντας για τον Αιγινιακό ο Βασίλης Γιαουτζής, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πριν τον αγώνα και προφυλάχτηκε από τον προπονητή του.

 Συνθέσεις

Αιγινιακός : Σακελλαρίδης, Ραπτόπουλος, Τασίδης, Αποστολίδης, Αχαλινόπουλος, Μητράκας, Μποταϊτης, Σαββίδης, Καθάριος, Κυρτέγος, Ζούρκος. Αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Κοσμίδης, Πλατάκης, Κοκόλης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Βλαχόπουλος, Πασχαλούδης, Φιλιππίδης, Τσεμπερίδης, Ρούμπος, Ρόβας, Μουτίδης, Ασλανίδης, Πετρίδης, Γαϊδαρτζής. Αγωνίστηκαν και οι Σαχπαζίδης, Στόικος, Φίλων, Μπουζούρας, Κουκούτσης, Γιαλαμής, Παρούκας, Γκάγκας και Λουίζος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected