Γενικά

Εθνικός Μαλγάρων VS Απόλλων Καλαμαριάς – Βασικός ο Πασιαλής, αλλαγή ο Καλαϊτζίδης

Την πρώτη του ήττα στην περίοδο της προετοιμασίας γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο χθεσινό φιλικό του στα Μάλγαρα, με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό, ομάδα Δ’ Εθνικής (1-0).

Οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποτέλεσμα η μπάλα να τους τιμωρήσει και ο Κουντουράς να τους αναγκάσει να τη μαζέψουν από τα δίχτυα τους στο 70′.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Παντζιαρά επικεντρώνεται έτσι πλέον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Κέρκυρα με αντίπαλο την Κασσιώπη την άλλη Κυριακή.

Βασικός και πάλι ο Αλέξανδρος Πασιαλής για τον Απόλλωνα, όπως επίσης και ο πρώην παίκτης της Βέροιας Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης. Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνιζόμενος για 45 λεπτά.

Συνθέσεις

Εθνικός Μαλγάρων : Καραβελίδης, Δάλλας, Αθανασιάδης, Κοκολογιαννάκης, Τσαούσης Σ., Μέλιος, Μαρίνης, Βαχανελίδης, Καλλιπολίτης, Βλαχογιώργος, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τσαούσης Ν., Παρασκευόπουλος, Παντελής, Σταμάτης, Ξανθινίδης, Τσόχας, Κουντουράς.

Απόλλων Καλαμαριάς : Λόλας, Σακκάς, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Κώτσιας, Παρμαξίδης, Βέντζιος, Μανουσάκης, Πασιαλής, Προβατίδης, Λεπτοκαρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Κουμής, Πολιανίδης, Λιόνης, Λουιζίδης, Ηρακλής, Παντελιάδης, Κτιστόπουλος, Καλαϊτζίδης, Πιτσόκος, Χαλιμπλαξης, Κράββαρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected