Κατηγορίες
Διάφορα - Μικτές Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

Μικτή Ημαθίας (δελτίο τύπου) – Η ώρα της…μάχης!

Οι Μικτές ομάδες της Ένωσης Ημαθίας ξεκίνησαν την προεπιλογή ποδοσφαιριστών από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά από πολλές προπονήσεις, που έχουν καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια να γίνονται κάθε Δευτέρα, αφού τα πρωταθλήματα Νέων-Παίδων διεξάγονται ημέρα Τετάρτη, ο ενωσιακός προπονητής της Ε.Π.Σ. Ημαθίας σχεδόν έχει καταλήξει στις επιλογές των παιδιών που θα  εκπροσωπήσουν τον Νομό μας στο πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων της περιόδου 2012-2013 στα δυο ηλικιακά τμήματα.

Περιμένοντας λοιπόν από την ΕΠΟ την προκήρυξη του πρωταθλήματος, να τονίσουμε ότι για τους Νέους δικαίωμα συμμετοχής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχουν οι γεννηθέντες το 1997-1998, ενώ για τους Παίδες οι γεννηθέντες το 1999-2000. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο βασικός στόχος των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Η. ήταν και παραμένει η δημιουργία σωστών προτύπων και χαρακτήρων, η σωστή νοοτροπία και η προώθηση ποδοσφαιριστών στις Εθνικές ομάδες.

Οι ομάδες μας διαθέτουν πλούσιο ποδοσφαιρικό υλικό και υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ του προπονητού, παικτών, φροντιστών, Τεχνικής Επιτροπής και Διοίκησης της  ΕΠΣΗ. Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ του προπονητού της Ένωσης των Μικτών ομάδων και των προπονητών των Συλλόγων, των Ακαδημιών του Νομού, καθώς επίσης και των Περιφερειακών και Ομοσπονδιακών προπονητών των Εθνικών Ομάδων.

Οι φετινοί στόχοι των Μικτών μας ομάδων, είναι όπως κάθε χρόνο για την Ημαθία πολύ υψηλοί και ευελπιστούμε όλοι, οι ομάδες μας να είναι για μια ακόμη χρονιά πόλος έλξης για τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, ώστε να αξιοποιηθούν τα ταλέντα της περιοχής μας.

 Εβδομάδα φιλικών για τις Μικτές Ημαθίας

Συνεχίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, οι προπονήσεις των Μικτών Ομάδων της Ημαθίας, με τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν, με τις αντίστοιχες ομάδες Κ-15 και Κ-17 της ΠΑΕ Βέροιας. Την Δευτέρα στα Παλατίτσια η Μικτή Παίδων αντιμετώπισε την νεοσύστατη ομάδα της Κ-15 της ΠΑΕ Βέροιας, η οποία στο σύνολό της έχει παίκτες από την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που έδειξε την Κ-15 περισσότερο έτοιμη από την Μικτή ομάδα. Γενική διαπίστωση ήταν ο ενθουσιασμός και από τις δυο ομάδες, που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και προσέφεραν πλούσιο θέαμα.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης σε αυτές τις ηλικίες και στο χρονικό διάστημα που έγινε ο αγώνας, ασφαλώς και αφήνει αδιάφορους τους προπονητές των δυο ομάδων, αφού προσπαθούν μέσα από την σκληρή δουλειά, να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει των πρωταθλημάτων.

Το ίδιο απόγευμα στο γήπεδο του Σταυρού η Μικτή ομάδα Νέων αγωνίστηκε με την Κ-17 της ΠΑΕ Βέροιας. Για την Μικτή Νέων ήταν το πρώτο φιλικό σε αντίθεση με την ομάδα της Βέροιας. Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά οι τελικές προσπάθειες των παικτών σταματούσαν στην καλή αμυντική λειτουργία.

Και εδώ οι προπονητές των δυο ομάδων έβγαλαν ασφαλώς τα συμπεράσματά τους. Σχετικά με τις επιλογές από πλευράς Μικτής ομάδας, ο Ενωσιακός προπονητής χρησιμοποίησε 23 παίκτες και στο πρώτο αυτό φιλικό παιχνίδι, έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τους περισσότερους παίκτες. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Κ-17 της Βέροιας είδε με την σειρά του, παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής, να προσπαθούν για το καλύτερο, και να δείχνουν έτοιμοι ώστε όταν χρειαστεί να τους εμπιστευτεί.

 Προπόνηση την Δευτέρα οι Μικτές

Όσοι έχουν ειδοποιηθεί από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας και των Ενωσιακό προπονητή   κ. Λυμούση, να βρίσκονται οι μεν Παίδες στις 15:30 μμ , οι δε Νέοι στις 17:00 μμ στα Παλατίτσια για προπόνηση, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υποδομής Good League ΟΠΑΠ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected