Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ραφαήλ Σούκιας – Τεράστια νίκη με την Εθνική!

Μεγάλη νίκη για τους Νέους, 2-0 τη Β. Ιρλανδία  | onsports.gr

Μετά την γκέλα της και την ισοπαλία χωρίς γκολ απέναντι στη Μολδαβία, η Εθνική Νέων ρέφαρε επικρατώντας 2-0 της Βορείου Ιρλανδίας.

Στους τέσσερις βαθμούς έπιασε την Τσεχία η Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδας. Μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα επί της Μολδαβίας, κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Βορείου Ιρλανδίας που τη βάζει ξανά σε τροχιά πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013.

Ο Ιωαννίδης στο 52’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, όπου αποβλήθηκε και ο Κόνλαν. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Χουχούμη στο 75’ που «καθάρισε» τη νίκη για την ομάδα μας.

Ο Ραφαήλ Σούκιας ήταν στη βασική ενδεκάδα για την Εθνική ομάδα και η εμφάνιση του σκόρπισε ενθουσιασμό, καθώς ήταν πολύ καλός, βοήθησε τα μέγιστα στο χώρο του κέντρου και η αντικατάσταση του στο 73′ από τον Χουχούμη ήταν καθαρά για τακτικούς λόγους.

Η σύνθεση της Εθνικής

Χουτετσιώτης, Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Γούτας, Καντούτσης, Σούκιας (73’Χουχούμης), Σιώπης, Ιωαννίδης, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης (66’Δώνης), Γιαννιτσάνης (79’Παπαδημητρίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected