Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρήστος Ζαρογιάννης – Συνέντευξη στο Imathia Sports News

Μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα, με έναν…πολυταξιδεμένο και με πολλές εμπειρίες άνθρωπο είχαμε την Τρίτη το απόγευμα σε καφέ της Βέροιας. Η συνέντευξη εξελίχθηκε σε μια φιλική συζήτηση, αφού συζητήσαμε για όλους και για όλα, με κύριο θέμα τις αναμνήσεις από το παρελθόν, την φετινή χρονιά, αλλά και τις σκέψεις για το μέλλον.

Με τον Χρήστο Ζαρογιάννη γνωριστήκαμε στο περσινό “1ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού”, στο οποίο πήρε μέρος με την ομάδα του “Envy”. Παρακολουθούσα ανελλιπώς τη σταδιοδρομία του στη Football League κυρίως, όμως στην συνάντηση αυτή γνώρισα και την άλλη πλευρά του Χρήστου, την πιο…γήινη!

Η καριέρα

Ο Χρήστος Ζαρογιάννης, γιος του παλαίμαχου παίκτη της Βέροιας Αριστείδη, γεννήθηκε στις 6/5/1985. Ξεκίνησε να…κλωτσάει τη μπάλα μόλις στα τέσσερα του χρόνια, στην Ακαδημία των Ποντίων Βέροιας, με προπονητή τότε τον Γιώργο Κικερίδη. Ένα χρόνο μετά, ο πατέρας του τον πήρε από το…χεράκι και πήγε στον Μακεδόνα Βέροιας, όπου παρέμεινε περίπου 10 χρόνια.

Παρόλη την ηλικία του, ο Χρήστος αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Α2 Ερασιτεχνική και μάλιστα με κάποιες γεμάτες χρονιές. Το 1999 ήταν η χρονιά ορόσημο για τον 14χρονο τότε πιτσιρικά, όταν η ΑΕΠ Βέροιας θα κάνει την εξωπραγματική πρόταση των 1.100.000 δραχμών για να τον αποκτήσει, ενώ μαζί με τον Χρήστο ζήτησε και τους Σαρηγιαννίδη, Ποζιάδη και Χαμπαλάνοβ που τότε αγωνιζόταν στον Μακεδόνα.

Τη δεύτερη του χρονιά με την ΑΕΠ θα κληθεί στη Μικτή Ημαθίας, με προπονητή τότε τον Βαγγέλη Κοσκερίδη. Η ομάδα εκείνη κατάφερε να αγωνιστεί σε δύο Πανελλήνιους τελικούς, ενώ ο ίδιος διετέλεσε και αρχηγός.

Το 2003 η Βέροια θα κάνει πρόταση στον 18χρονο τότε Χρήστο Ζαρογιάννη, με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη. Ο ίδιος δεν επιθυμεί να φύγει από την ΑΕΠ, παρόλο που η ομάδα τότε αγωνιζόταν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Επέλεξε αντ’ αυτού να δοκιμαστεί από τον Άρη, που τότε είχε προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη και να συμμετάσχει σε ένα φιλικό, όπου θα αφήσει άριστες εντυπώσεις. Όμως, οι αναταραχές στην ομάδα τις Θεσσαλονίκης θα επιφέρουν την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με την ανάληψη των καθηκόντων από τον Ημαθιώτη Γιώργο Χατζάρα. Ο νέος προπονητής του Άρη δεν επιθυμεί να οριστικοποιήσει τη δεδομένη συμφωνία με τον Χρήστο και έτσι ο 18χρονος αμυντικός θα παραμείνει “Πόντιος”.

Το επόμενο καλοκαίρι η ΑΕΠ θα γίνει θυγατρική της Βέροιας και ουσιαστικά ο Ζαρογιάννης θα ανήκει και τυπικά στο ρόστερ της “Βασίλισσας”. Λίγες μέρες μετά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα ζητήσει από τον ΠΑΟΚ τον Πέτρο Κανακούδη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ζητήσει αντάλλαγμα τον Χρήστο Ζαρογιάννη!

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης δεν θα αποδεχτεί την ανταλλαγή και θα κρατήσει τον Χρήστο στο ρόστερ της ομάδας. Τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς (2004) μάνατζερ που μεσολαβούσε για τη μεταγραφή του Δημήτρη Τζιμούρτου σε Γερμανική ομάδα του χάντμπολ, θα ζητήσει από τον Στέφανο Γαϊτάνο έναν παίκτη, ικανό να δοκιμαστεί στην Αρμίνια Μπίλεφελντ! Ο ίδιος μεταφέρει τη συγκεκριμένη πρόταση στον Γιώργο Αρβανιτίδη και προτείνει τον Χρήστο Ζαρογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της “Βασίλισσας” δεν θα δεχτεί και ο 23χρονος αμυντικός, την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα υπογράψει συμβόλαιο στη Βέροια, διάρκεια 3+1+1.

Στη Γ’ Εθνική θα πραγματοποιήσει 4 συμμετοχές και μάλιστα στο μοναδικό παιχνίδι που θα παίξει βασικός, θα βγει MVP του αγώνα. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς, ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης εισηγείται στη διοίκηση την απομάκρυνση του Χρήστου, με τον μεγαλομέτοχο να απαντά αρνητικά. Στη Β’ Εθνική θα κάνει 3 συμμετοχές με προπονητές τους Μάκη Κατσαβάκη αρχικά και στη συνέχεια με τον Στέφανο Γαϊτάνο.

Το Δεκέμβριο θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από τον Σάκη Γεωργίου (νυν συμπαίκτη του στο Μακροχώρι), που ανήκε τότε ήταν στον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος του μεταφέρει την επιθυμία των διοικούντων να μετακομίσει στην Κρήτη. Ο πρόεδρος της Βέροιας συμφωνεί και ο Χρήστος παραχωρείται δανεικός.

Η κατάσταση που συνάντησε στην ομάδα της Δ’ Εθνικής ήταν πέρα από τη φαντασία του! Ο πρόεδρος της ομάδας (και μετέπειτα πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) Γιώργος Ανατολιωτάκης του…έστρωσε κόκκινο χαλί, ενώ οι συνθήκες που συνάντησε ήταν επιπέδου μεγαλύτερης κατηγορίας. Η ομάδα πάει…τρένο στη Γ’ Εθνική και ο Χρήστος επιστρέφει στη Βέροια, αφού λήγει ο δανεισμός του.

Προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο Στόικο Μλαντένοφ, ο οποίος ζητά από τον 24χρονο αμυντικό να δοκιμαστεί! Ο Χρήστος είχε υπογράψει συμβόλαιο 3+1+1 με τη Βέροια και ζήτησε να φύγει. Ο πρόεδρος της Βέροιας του ζητά να φέρει πρόταση και σχεδόν αμέσως Πανσερραϊκός και Προοδευτική θα κάνουν κρούση στον Γιώργο Αρβανιτίδη. Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας καλεί τον Χρήστο στο γραφείο του και του τονίζει πως δεν τον παραχωρεί σε ανταγωνιστικές ομάδες, παρά μόνο αν έρθει πρόταση από χαμηλότερη κατηγορία. Το επόμενο τηλέφωνο που θα δεχτεί θα είναι από τον μεγαλομέτοχο του Αετού Σκύδρας Γιάννη Ναυρινιάδη.

Θα δεχτεί σχεδόν αμέσως και έτσι ο θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα της ομάδας της Πέλλας, που τότε αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Εκεί θα έχει συμπαίκτες τους Γιάννη Βαλδήρ, Σωκράτη Λαμπριανίδη, Δημήτρη Τσιούρπο και Δημήτρη Καφέ και θα πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά, έχοντας 14 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η ομάδα της Σκύδρας όμως θα χάσει την κατηγορία, με τον Χρήστο να παραμένει εκεί κατόπιν επιθυμίας του προέδρου, που του υποσχέθηκε πως η ομάδα θα ξαναεπιστρέψει στην Δ’ Εθνική. Όντως ο Αετός θα κάνει εκπληκτική πορεία και ο ίδιος θα πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες χρονιές του.

Το καλοκαίρι του 2008 και ενώ ξεκίνησε για τις καλοκαιρινές του διακοπές, δέχεται τηλεφώνημα από τον Γιώργο Κικερίδη (που εκτελούσε χρέη scouter στον Αετό Σκύδρας) που του ζητά να μεταφερθεί στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος θέλει να τον δοκιμάσει! Λίγο πριν φτάσει στην πρωτεύουσα, θα επικοινωνήσει μαζί του ο Γιάννης Αγγελόπουλος, τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Δυτικών προαστίων και του κλείνει ραντεβού να τον παραλάβει!

Εκεί ο Χρήστος θα αγωνιστεί σε ένα φιλικό, όπου θα αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και μάλιστα με τη λήξη του αγώνα, ο Αγγελόπουλος θα του ζητήσει να παραμείνει μια εβδομάδα ακόμα για να αγωνιστεί στο επόμενο φιλικό της ομάδας. Στο φιλικό εκείνο, σε μια ανύποπτη φάση, θα τραυματιστεί σοβαρά (ρήξη συνδέσμου 3ου βαθμού)! Μεγάλη ατυχία για μια ακόμη φορά, που πλέον αφήνει τις ελπίδες του στην διάγνωση της μαγνητικής.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του Αετού επικοινωνεί μαζί του και του μεταφέρει την πρόταση του Ατρομήτου να τον αποκτήσει, όμως η τελική διάγνωση της μαγνητικής θα αλλάξει τα πάντα : 4 μήνες περίπου εκτός! Έτσι το όνειρο του να αγωνιστεί στη Super League θα σβήσει ξανά, τουλάχιστον όμως θα έρθει μια πρόταση που θα του μετριάσει την απογοήτευση.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα είναι ο Γιάννης Γυριχίδης, τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Γιαννιτσών που θα του ζητήσει να μεταβεί στην πόλη της Πέλλας για να συζητήσουν. Ο Χρήστος δεν θα αποκαλύψει ότι είναι τραυματίας, παίρνοντας ένα μεγάλο ρίσκο που τελικά θα του βγει.

Από την 3η αγωνιστική και το πρώτο του γκολ κόντρα στη Λαμία, θα κάνει ένα εκπληκτικό σερί και θα τελειώσει τη χρονιά (2008-2009) με 29 συμμετοχές και 5 γκολ. Το καλοκαίρι θα τον πλησιάσει ο Εθνικός Αστέρας, ο ίδιος θα μεταβεί στην Αθήνα, όμως η πρόταση είναι αρκετά μικρή οικονομικά και ο 24χρονος τότε αμυντικός θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στα Γιαννιτσά.

Την περίοδο 2009-2010 θα καταγράψει 17 συμμετοχές και 4 γκολ και τελικά θα έρθει το…πλήρωμα του χρόνου για να γίνει κάτοικος Καισαριανής, έστω ένα χρόνο μετά. Στον Εθνικό θα υπογράψει κλειστό 3ετές συμβόλαιο και παρόλο έναν τραυματισμό στον καρπό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θα αγωνιστεί κανονικά στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, χωρίς όμως να κάνει άλλες συμμετοχές.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου θα δεχτεί πρόταση από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ομάδα Γ’ Εθνικής, με προπονητή τότε τον Δημήτρη Τομπάζη, που γνώριζε τον Χρήστο από τη θητεία του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η πρόταση είναι εξαιρετική, τον καλύπτει απόλυτα και θα μετακομίσει ως δανεικός στην όμορφη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, για να βοηθήσει την ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Εκεί, σε διάστημα 6 μηνών, θα κάνει 11 συμμετοχές και θα πετύχει 2 γκολ, όμως η ομάδα δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία. Μαζί του τότε και ο Σπύρος Σταματέλος και μάλιστα ο συμπαίκτης του στο Μακροχώρι καταφθάνει στη Ναύπακτο μετά από εισήγηση του Χρήστου Ζαρογιάννη! Στη δοκιμή που θα ακολουθήσει θα πιάσει τα…άπιαστα και αμέσως κερδίζει συμβόλαιο με την ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά μας τονίζει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, ήταν η εκπλήρωση της επιθυμίας και των δύο να αγωνιστούν μαζί, γεγονός που επαναλαμβάνεται και φέτος!

Ο 26χρονος αμυντικός, παρόλο που ο πρόεδρος της Ναυπάκτου θα κινήσει γη και ουρανό για να παραμείνει στην ομάδα, θα επιστρέψει στην Καισαριανή μετά τη λήξη του δανεισμού, όπου θα τον βρει και πάλι η γνωστή του…γκαντεμιά! Ενώ θα βγάλει την προετοιμασία κανονικά και ήταν πλέον στα σχέδια του προπονητή για τη βασική ενδεκάδα, μία…παράλειψη της διοίκησης που δεν εξέδωσε το δελτίο του (για το ποσό των 100 € που κόστιζε το παράβολο), δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί και έτσι θα χάσει όλη τη χρονιά!

Και φτάνουμε στο φετινό καλοκαίρι, όπου θα παιχτεί ένα απίστευτο σίριαλ, με 8 ομάδες να του κάνουν πρόταση! Χανιά, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Κασσιώπη, Αγία Νάπα Κύπρου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κόρινθος και Μακροχώρι μπήκαν στον…χορό, με τον ίδιο να διαπραγματεύεται με όλες! Ταυτόχρονα, πήρε μέρος στο τουρνουά των ελεύθερων παικτών του ΠΣΑΠ, που έγινε στη Βουλγαρία, όπου τον πλησίασαν από τη Λέφσκι Σόφιας!

Τα οικονομικά δεδομένα όμως στις περισσότερες από τις ομάδες που τον προσέγγισαν ήταν αρκετά χαμηλά σε σχέση με τις απαιτήσεις του και εκεί κάπου μπαίνει…σφήνα το Μακροχώρι και ο πρόεδρος της ομάδας Διονύσης Βούλγαρης. Το πως μας το περιγράφει στο κύριο μέρος της συνέντευξης ο Χρήστος Ζαρογιάννης.

Η Συνέντευξη

Χρήστο καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες να μιλήσεις στο Imathia Sports News. Πως νιώθεις που επέστρεψες στη Βέροια;

Εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση. Νιώθω πολύ καλά, ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά όλα καλά πλέον.

Πες μας λίγο πως ακριβώς σε προσέγγισε το Μακροχώρι. Τι ακριβώς μεσολάβησε και αρνήθηκες τόσες προτάσεις;

Το τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον πρόεδρο της ομάδας κ.Διονύση Βούλγαρη ήταν περίπου στα τέλη του Ιουλίου, περίοδο που ήμουν κοντά στο να συμφωνήσω με την Αγία Νάπα της Κύπρου. Ουσιαστικά η διαφορά μας ήταν μικρή και πίστευα πως ήταν θέμα χρόνου να κλείσω εκεί. Δέχτηκα να βρεθώ με τον κ. Βούλγαρη και έτσι έγινε.

Πήγα στο σπίτι του, με υποδέχτηκε πολύ όμορφα και συζητήσαμε το ενδεχόμενο της συνεργασίας. Θέλησε να μάθει τις απαιτήσεις μου και του εξήγησα πως ο μοναδικός λόγος που θα επέστρεφα στη Βέροια θα ήταν, πέρα από μια καλή οικονομικά πρόταση από ομάδα και μια δουλειά που ετοιμάζουμε μαζί με τον πατέρα μου. Του μετέφερα επίσης την επιθυμία μου να αναλάβω προπονητής στην Ακαδημία της Ένωσης, επειδή με ενδιαφέρει η προπονητική και θα ήθελα στο μέλλον να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Ο πρόεδρος ζήτησε λίγο χρόνο και όντως μετά από μία εβδομάδα επικοινώνησε μαζί μου και δέχτηκε κάθε απαίτηση μου, γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Σίγουρα για μένα έπαιξε ρόλο και το πρότζεκτ που έχει για την ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό εκεί που αγωνίζομαι να υπάρχουν υψηλοί στόχοι και το Μακροχώρι έχει πάντα στόχο τον πρωταθλητισμό.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ο πρόεδρος να δεχτεί αμέσως, πίστευα πως θα μου έκανε μια αντιπρόταση. Ότι υποσχέθηκε μέχρι στιγμής έχει υλοποιηθεί και μάλιστα με το παραπάνω.

Με τις ομάδες που σου είχαν κάνει πρόταση τι έγινε; Σε πλησίασε εν τω μεταξύ άλλη ομάδα;

Μίλησα και με τα Λευκάδια, αλλά σε καμία περίπτωση η πρόταση δεν πλησίαζε του Μακροχωρίου. Επίσης, στις 31 Αυγούστου με πήραν τηλέφωνο από Θρασύβουλο και Βύζαντα Μεγάρων, όμως οι προτάσεις που είχα ήταν πιο μικρές από του Μακροχωρίου και εννοείται πως έκοψα κάθε συζήτηση. Μάλιστα όταν ανέφερα ότι βρήκα καλύτερη πρόταση από ομάδα της Δ’ Εθνικής, μου απάντησαν χαρακτηριστικά : “Υπάρχει τέτοια ομάδα..;”

Ας πάμε λίγο στην προετοιμασία με το Μακροχώρι. Έχεις δουλέψει σε πολλές ομάδες, σε υψηλότερο επίπεδο οι περισσότερες. Πως κρίνεις την προετοιμασία μέχρι στιγμής;

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τέτοιου επιπέδου προετοιμασία στο Μακροχώρι. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Γιάννη Κερλίδη, όμως αυτό που διαπιστώνω εγώ είναι ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος, γνώστης της τακτικής και προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει και οι αυτοματισμοί που βγαίνουν, ειδικά στα τελευταία φιλικά είναι εντυπωσιακοί. Ειδικά στο φιλικό με τη Νάουσα εκτός έδρας, σε κάποια σημεία του παιχνιδιού οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να μας ακολουθήσουν και το passing game ήταν εξαιρετικό!

Ανέφερες το φιλικό με τη Νάουσα. Πως περιγράφεις την εικόνα της ομάδας αυτή την περίοδο;

Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που θα πω, αλλά τελευταία έχω τρομάξει και εγώ με αυτό που βλέπω! Αυτή τη στιγμή το επίπεδο προπονήσεων και τρόπος παιχνιδιού μέσα από τα φιλικά είναι πιο πάνω από Δ’ Εθνικής. Η ομάδα αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες, με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο, ενώ και τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς να έχω ολοκληρωμένη εικόνα από την περσινή χρονιά. Χαιρόμαστε το παιχνίδι, είμαστε μια οικογένεια και ειδικά στα τελευταία ματς, ότι κάνουμε στις προπονήσεις μας βγαίνει και στο γήπεδο.

Έχεις αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις θέσεις στο παρελθόν. Ποια είναι η θέση που σου ταιριάζει;

Αμυντικός χαφ. Μπορώ να παίξω εξίσου καλά και ως στόπερ. Βέβαια έχω αγωνιστεί μέχρι και επιθετικός και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω! Η νοοτροπία του προπονητή είναι ότι επιθυμεί να ξεκινά η ομάδα απο πίσω και σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαμε, μου ζήτησε να αγωνιστώ εκεί γιατί θέλει η επίθεση να ξεκινά από πίσω και πιστεύει ότι είμαι ο ιδανικός γι’ αυτό.

Πως νιώθεις αυτή τη στιγμή;

Έχω παίξει σε πολλές ομάδες και ξέρω πως ένιωθα σε κάθε μία από αυτές. Αυτό που ζω εδώ με κάνει πολύ χαρούμενο και έχω απίστευτη προσμονή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η ομάδα που έχουμε, με τους παίκτες που την απαρτίζουν, αξίζει να βρίσκεται ψηλά και θα είναι αποτυχία αν τελικά δεν κερδίσουμε την άνοδο. Μέχρι και να τα παρατήσω έχω σκεφτεί αν αυτή η ομάδα δεν πάρει το πρωτάθλημα! Και φυσικά δεν είναι μόνο οι παίκτες. Από τον γυμναστή μέχρι τον φροντιστή όλοι είμαστε μια οικογένεια και “ασπίδα” σε όλο αυτό το οικοδόμημα είναι ο πρόεδρος της ομάδας, που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι ζητήσουμε.

Η αισιοδοξία σου πηγάζει και από την εικόνα των άλλων ομάδων του ομίλου; Έχεις εικόνα από τους αντιπάλους σας;

Έχουμε αγωνιστεί με αρκετές από αυτές και έχω σχηματίσει μια εικόνα. Από σας διαβάζω για τις άλλες ομάδες του ομίλου και θεωρώ πως το υλικό που έχουμε είναι το καλύτερο της κατηγορίας και θεωρώ βάσιμο στόχο το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε μόνο μια καλή ομάδα, μας υπολογίζουν πάρα πολύ οι αντίπαλοι μας και είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό. Αισθάνομαι πραγματικά πως είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως όλοι νιώθουμε το ίδιο.

Το επόμενο καλοκαίρι, σε ενδεχόμενη άνοδο, ο Χρήστος θα είναι μέλος του Μακροχωρίου στη Football League 2;

Το έχω πει στον πρόεδρο πως σε τέτοιο ενδεχόμενο, η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για την νέα χρονιά. Πιστεύω πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα είμαι στην Ένωση και στη Football League 2!

Χρήστο, ήσουν πραγματικός…χείμαρρος! Ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση, εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος.

Ευχαριστώ πολύ το Imathia Sports News για την πρόσκληση. Να είστε καλά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected