Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης 0-3

Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη σε έκταση νίκη για τον Φίλιππο Μελίκης, με “θύμα” αυτή τη φορά τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία, βάζοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χάνοντας αρκετές ευκαρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, που φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς και 26-5 τέρματα, είχαν την τύχη να έχουν όλους τους παίκτες τους σε εξαιρετική μέρα, ενώ αξισημείωτη για μια ακόμη φορά η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και η ταχύτητα στις πτέρυγες, που είναι η φέτος η κύρια αιτία της δημιουργίας πολλών φάσεων για τον Φίλιππο.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (που αγωνίστηκε και σήμερα) άνοιξαν το σκορ με τον Τενεκετζή στο 10′, ενώ μέχρι το 24′ που διπλασίασαν τα τέρματα τους έχασαν άλλες δύο ευκαρίες με τους Κακαγιάννη και Ρομάριο. Στο σημείο εκείνο ο Πασχάλης Μελιόπουλος θα πετύχει το το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά θα “κλειδώσει” τη νίκη για την ομάδα του, αφού οι γηπεδούχοι (θυμίζουμε ότι μέσα στην εβδομάδα που πέρασε παραιτήθηκε ο προπονητής Μιχάλης Παντόπουλος) δεν είχαν τρόπους αντίδρασης.

Τα χαφ των “ερυθρόλευκων” συνέχισαν το αδιάκοπο τρέξιμο και pressing, με αποτέλεσμα να κλέψουν πολλές “μπάλες” στο χώρο του κέντρου και να βγάζουν περισσότερες επιθέσεις προς τα καρέ του Γεωργιάδη. Σε μία από αυτές, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ρομάριο με επέλεση από αριστερά θα πετύχει ένα όμορφο γκολ, τριπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο μέρος θα είναι διαδικαστικό για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχουν να βγαίνουν δειλά στην επίθεση, χωρίς όμως κάτι αξιόλογο και τους φιλοξενούμενους να κάνουν…συντήρηση δυνάμεων μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γεωργιάδης, Τερζίδης (55′ Αθανασιάδης Η.), Παπαμιχαήλ, Μαγγανάρης, Μηνούδης, Σερμπίνης (77” Αγγέλης) , Κούκλας (65′ Καραντουλαμάς), Σαλτουρίδης, Κίτσας, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Σ.

Φίλιππος Μελίκης : Κωτσόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος, Τενεκετζή, Ντάμτσιος, Βενιόπουλος (46′ Τσάκαλος), Τεγούσης, Κακαγιάννης (58′ Ανδρίτσος), Μελιόπουλος, Πιτσάβας (69′ Αναστασόπουλος), Ρομάριο.

Δηλώσεις

Νίκος Σαλτουρίδης (μέλος της διοίκησης) : “Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη για την ομάδα του Φίλιππου, που πραγματικά με εντυπωσίασε και προσωπικά έχω χρόνια να δω τόσο καλή ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Εμείς δεν καταφέραμε να παρουσιάσουμε κάτι αξιόλογο στο ματς και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αντιδράσαμε. Πρέπει να ανασυνταχθούμε όσο είναι νωρίς και πιστεύω πως γρήγορα θα επανέλθουμε στις επιτυχίες”.

Γιώργος Ντάμτσιος : “Ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ και να “καθαρίσουμε” νωρίς το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και ελπίζουμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης όπως αυτή την περίοδο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected