Γενικά

Σάκης Παπαβασιλείου (mikriliga.com) : “Είμαστε έτοιμοι”

Οι βάσεις για μια καλή πορεία από τη νεοφώτιστη ομάδα του Αιγινίου μπήκαν το καλοκαίρι από έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή, τον Σάκη Παπαβασιλείου, που γνωρίζει καλά τον χώρο, την κατηγορία, το ποδόσφαιρο της Πιερίας, αλλά και τον… σφυγμό των ποδοσφαιριστών, αφού «κρέμασε» τα παπούτσια του πριν μια διετία.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού με δηλώσεις στη mikriliga.com αναφέρθηκε αρχικά στην πρεμιέρα της Κυριακής, με τη Ζάκυνθο εντός έδρας (εφόσον τελικά διεξαχθεί):

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε και πολλά για τον αντίπαλο, που πέρυσι παίζοντας στον άλλο όμιλο διεκδίκησε ακόμα και την άνοδο. Παραδοσιακά οι πρεμιέρες επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά ο στόχος μας είναι αποκλειστικά η νίκη. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή, να μην αγχωθούμε. Με συγκέντρωση και πειθαρχία θα τα καταφέρουμε».

 Όσο για τους φετινούς στόχους και αν ανοίγει η… όρεξη, με το νέο σύστημα διεξαγωγής (πλέι οφ ανόδου, που δίνουν δικαίωμα στην ελπίδα στις ομάδες 2-5 από τις συνολικά 12 του ομίλου); «Ο Αιγινιακός είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία και φιλοδοξούμε να αφήσουμε το στίγμα μας και να ακουστούμε στο πανελλήνιο. 

Θέλουμε μια καλή πορεία, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάνοντας ταμείο στο τέλος. Αν είμαστε ψηλά, δεν θα πούμε όχι στην άνοδο. Στόχος είναι να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, να εισπράξουμε αναγνώριση και σεβασμό και να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. 

Ατού μας είναι το γεγονός ότι υπάρχει οργάνωση, νοικοκυριό και «υγεία» στα οικονομικά. Διαθέτουμε μια διοίκηση που είναι δίπλα μας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιάννη Νιώπα και όλα κυλούν θετικά».

Περί Κυπέλλου…

Σε ερώτηση για την κλήρωση με τον Εργοτέλη στο Κύπελλο και την προοπτική ο Αιγινιακός να παίξει στην επόμενη φάση με έναν εμπορικό αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παπαβασιλείου ανέφερε:

«Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μια γιορτή, τουλάχιστον εμείς έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με χρόνια παρουσία στη Σούπερ Λίγκα και είναι τιμή μας που θα τον αντιμετωπίσουμε. 

Θέλουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται, κόντρα σε μια ομάδα που έχει μόνο νίκες ως τώρα. Είναι ευχής έργο να περάσουμε και να φέρουμε στην Πιερία μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θα είναι ιδανικό για το πρεστίζ μας, τα ταμεία μας, αλλά και τον κόσμο και τους παίκτες μας».

Στα αγωνιστικά, για την πρεμιέρα με τη Ζάκυνθο δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντούλας και Δασκαλόπουλος, καθώς οι Λιόλιος, Προβατίδης και Μπάκανος έχουν αποθεραπευθεί. Οι Ημαθιώτες παίκτες της ομάδας (Κώστας Έξαρχος, Βασίλης Γιαουτζής, Νίκος Ζούρκος) είναι έτοιμοι και υπολογίζονται κανονικά από τον προπονητή της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected