Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας 1-1

Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν το απόγευμα στο γήπεδο του Διαβατού οι 100 περίπου θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες. Ο γηπεδούχος Ατρόμητος συνέχισε το αήττητο σερί του, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αχιλλέα Νάουσας, που στο τέλος θα μπορούσε και να φύγει με τη νίκη από την έδρα των “κυανολεύκων”.

Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη, μπορεί να στάθηκε σε αρκετές φορές τυχερή στις ευκαιρίες του Ατρομήτου, όμως και αυτή με τη σειρά της είχε τις καλές τις στιγμές, ειδικά στο τελευταίο 5λεπτο, που…καρδιοχτύπησε τους φίλους των γηπεδούχων.

Πριν τη σέντρα του αγώνα βραβεύτηκε ο Μάκης Σπανός ως ο MVP της 6ης αγωνιστικής, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Imathia Sports News. Το βραβείο παρέδωσε το μέλος της διοίκησης του Ατρόμητου Απόστολος Ανδρεάδης.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με τον Ατρόμητο να είναι κατά διαστήματα πολύ επιθετικός και να βάζει…δύσκολα στην αμυντική γραμμή του Αχιλλέα, που ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τον Κασαπίδη, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν. Ο Μάκης Σπανός, που και σήμερα ήταν ο κινητήριος μοχλός για τους γηπεδούχους, δημιούργησε αρκετά προβλήματα, κινούμενος κυρίως από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Μετά το 20΄ο Αχιλλέας άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του στο γήπεδο και να ανεβάζει την απόδοση του, με τους Βλαχοδήμο και Παπατάνο να παίρνουν πρωτοβουλίες, παίζοντας από τον άξονα και προς τις δύο πτέρυγες. Στο διάστημα αυτό ο Σάκης Παγγούρας αναγκάστηκε να προβεί στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Καρατάσιος δεν κατάφερε να αγωνιστεί παραπάνω από 32 λεπτά, μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Ο Ατρόμητος όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 36′ με τον Κίτσα, κόντρα στη ροή του αγώνα, δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Αχιλλέα προσπάθησαν στο 10λεπτο που απέμενε μέχρι την ανάπαυλα να βγουν μπροστά για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά θα το καταφέρουν τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τον Σάκη Παπατάνο, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Από το σημείο εκείνο και μετά το παιχνίδι θα πάρει μια “άγρια” μορφή, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και να χάνονται ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να αποδυκνείουν και πάλι ότι φέτος θα αποτελέσουν ρυθμιστές στο πρωτάθλημα. Ο γηπεδούχος Ατρόμητος παρέμεινε για 9ο παιχνίδι αήττητος (7 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) ενώ ο Αχιλλέας, παρόλα τα προβλήματα και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, είναι φανερό ότι έχει πολύ ποιότητα ως ομάδα και θεωρείται σίγουρο ότι θα βελτιωθεί.

Διαιτητής της συνάντησης ο Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους Μπουκουβάλα και Μαυρόπουλο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Μπουτάνι (75΄Σαρηγιαννίδης), Καμπάς, Παγγούρας, Ηλιάδης, Κουτσιάδης, Καρατάσιος (32΄Ψαλίδας), Λιλιόπουλος (73΄Τσακαλίδης), Ποζιάδης, Κίτσας, Σπανός.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Δημητρίου, Χατζηιωαννίδης, Μάραντης, Μπίλης, Στέφος (28 λ.τ. Τσιάκος), Μπράτσης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Κακούδης, Τουμαράς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected