Κατηγορίες
Γενικά

Κασσιώπη VS Απόλλων Καλαμαριάς – Στο 87′ ο Πασιαλής

Μάθημα… εμπειρίας Ποντίων σε Κασσιώπη | onsports.gr

Με την εμπειρία του ο Απόλλων Καλαμαριάς πέρασε νικηφόρα από την Κέρκυρα, επικρατώντας 1-0 της Κασσιώπης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό το παιχνίδι και στο πρώτο ημίωρο έλεγχαν τον ρυθμό, ενώ στη συνέχεια ο Απόλλων ισορρόπησε. Στο 40’ οι Πόντιοι σκόραραν με ανάποδο ψαλίδι του Κισκαμπάνη, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ.

Στο 68’ ο Μανουσάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκίνης απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Κισκαμπάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα. Στη συνέχεια η Κασσιώπη ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει, αλλά στο 78’ οι Πόντιοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ, όταν ο Πιτσόκος νικήθηκε από τον Γκίνη σε τετ-α-τετ.

Στο ΕΑΚ Κέρκυρας βρέθηκαν πάνω από 800 οπαδοί, στην πρεμιέρα της Κασσιώπης στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ ήταν και 20 φίλοι του Απόλλωνα στο γήπεδο.

Αλλαγή πέρασε ο Αλέξανδρος Πασιαλής, πιο πολύ για καθυστέρηση, αφού απέμεναν τρία λεπτά μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στον πάγκο βρέθηκε ο Γιάννης Καλαϊτζίδης, ενώ ο πρώην παίκτης της Βέροιας Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης αγωνίστηκε στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα.

Συνθέσεις

Κασσιώπη : Γκίνης, Βιτουλαδίτης, Σφακιανάκης (69’ Γραμματικόπουλος), Πετρόγιαννης, Τσάτσος (75’ Πελάης), Τσούκλης, Παναγιώτου (62′ Πατινιώτης), Κεφαλάς, Θεοδωρέλλης, Κόκκινος, Καραγιάννης

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Αλμπόνης, Σακκάς, Κισκαμπάνης, Κώτσιος, Βέντζος, Μανουσάκης, Προβατίδης (75’ Παρμαξίδης), Λεπτοκαρύδης, Πιτσόκος (82’ Κράββαρης) , Χαλιμπάκης (87’ Πασιαλής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected