Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι VS Κοζάνη – Δηλώσεις Κερλίδη, Κουλουκίδη

Της Ειρήνης Σωτηρίου

Αμέσως μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα ανάμεσα στο Μακροχώρι και στην Κοζάνη, ο προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Κερλίδης και ο πρώην παίκτης της Βέροιας Βασίλης Κουλουκίδης, μίλησαν στην Ειρήνη Σωτηρίου και στο Imathia Sports News. Ας δούμε τις δηλώσεις τους :

Γιάννης Κερλίδης : “Δεν είμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε σήμερα. Είχαμε αρκετό άγχος, λογικό ως ένα σημείο αφού το ματς ήταν εκ προοιμίου ντέρμπι. Οι αντίπαλοι μας προηγήθηκαν γρήγορα και χάσαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είχαμε πρόβλημα στους στόπερ, παρόλα αυτά στο τέλος θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, είμασταν καλύτερα και είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το γκολ στο 90′ θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μετρήσει, αλλά δεν στεκόμαστε εκεί, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τη σημερινή μας απόδοση”.

Βασίλης Κουλουκίδης : “Πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως το Μακροχώρι φέτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, με παίκτες ικανότατους, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στην κατοχή μας και εν μέρει τα καταφέραμε, ενώ θα μπορούσαμε σε αρκετές περιπτώσειες να πετύχουμε κάποιο γκολ, που ίσως άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού.

Για τους στόχους της Κοζάνης : “Στόχος πάντα είναι η άνοδος. Η διοίκηση έχει καταφέρει και έφερε στην ομάδα ότι καλύτερο υπήρχε από το νομό και ελπίζω μέσα από την καθημερινή δουλειά αλλά και τη στήριξη των ιθυνόντων, να πετύχουμε τον στόχο.

Για τις ομάδες της Ημαθίας : “Το επίπεδο φέτος είναι πολύ καλό και σίγουρα αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μας, που φέτος δεν αυξήσαμε το μπάτζετ, αντίθετα το μειώσαμε, αφού όπως σας είπα, η ομάδα επένδυσε σε ταλέντα και παίκτες νεαρής ηλικίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Μακροχωρίου και καλή συνέχεια σε όλους”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected