Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Κάστωρ 2-0

Με πολύ άγχος, που τελικά αποδείχτηκε…επικοδομητικό, ο ΦΑΣ Νάουσα ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα, όπως ακριβώς επιθυμούσε ο προπονητής της και το εξέφρασε σε όλους τους τόνους στη συνέντευξη του λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

Οι κυανόλευκοι του Βασίλη Αργυρίου, έχοντας 600 φιλάθλους στο πλευρό τους, κέρδισαν τον Κάστορα με 2-0, κάνοντας θετική αρχή στο πρωτάθλημα. Η νίκη κάθε άλλο παρά εύκολη αποδείχθηκε, καθώς ο Κάστορας αμύνθηκε εξαιρετικά και χρειάστηκε να περάσουν 70 λεπτά περίπου για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 42’ σουτ του Τζιώτζη κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου, ενώ στο 44’ σουτ του Καραλιόπουλου ανάγκασε τον Χατζάρα σε απόκρουση. Στο διάστημα αυτό η Νάουσα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις επελάσεις των Γρηγόρη Αργυρίου και Πασχάλη, αλλά η πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων απέτρεψε κάθε προσπάθεια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έγιναν πιο πιεστικοί στην επίθεση και σε συνδυασμό με την είσοδο του Μουρίκη αντί του Ζούρκου, έφεραν…τον ούριο άνεμο στις τάξεις τις ομάδας. Στο 68’ ο Πιπινίκας, μετά από ωραίο “ένα-δύο” με το…έτερο του ήμισυ Γασπαράτο, με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς του κόσμου. Ο Πέτρος Τσούκλης έδωσε εντολή για φουλ επίθεση, βάζοντας ταυτόχρονα και τον επιθετικογενή Παπαθανασίου. Στο 88’ όμως η Νάουσα σε μια υποδειγματική αντεπίθεση θα κάνει το 2-0, με πλασέ του Γασπαράτου ύστερα από ασίστ του Καραμεταξά.

Ο ΦΑΣ ξεκινά αυτή τη σειρά των 20 αγώνων με νίκη και πολύ καλή εμφάνιση. Κατάφερε απέναντι σε μια συμπαγής άμυνα, να λειτουργήσει σωστά, με σύνεση και χωρίς επιπόλαιες ενέργειες. Από την άλλη ο Κάστορας έδειξε ότι θα αποτελέσει “σκληρό καρύδι” για όποιον τον υποτιμήσει και σίγουρα εντός έδρας θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός.

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Μπουλγουρίδης, Ζούρκος (46’ Μουρίκης), Πέικος, Αργυρίου Π. (80’ Καραμεταξάς), Ιορδανίδης, Καραλιόπουλος (86’ Πιπινίκας), Αργυρίου Γρ., Πασχάλης, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος.

ΑΟ Κάστωρ : Χατζάρας, Καρανάσιος, Κάσιος, Σαββίδης, Μήνος (74’ Παπαθανασίου), Τσούκλης, Σίμου, Δινάδης (55’ Λέκκος), Κοκοβίδης (62’ Μαλεγκάνος), Τζιώτζης, Αντωνιάδης.

Δείτε το video από το naousanews.gr (φωτ. από το επίσημο site της ομάδας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected