Κατηγορίες
Γενικά

Ο Αλέκος Αλεξανδρής στο Imathia Sports News

Βρεθήκαμε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας με τον παλαίμαχο παίκτη της Βέροιας, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Αλέκο Αλεξανδρή, με τον οποίο, δοθείσης της ευκαιρίας, είχαμε μια σύντομη συνομιλία.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας, έδωσε κανονικά το παρόν στην κωμόπολη της Πιερίας, για να δει αγωνιζόμενο τον γιο του Γιώργο, που από φέτος ανήκει στο δυναμικό της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο 18χρονος επιθετικός, που προέρχεται από ακαδηµίες της Βέροιας, ελπίζει να συνεχίσει και εδώ σερί των καλών του εμφανίσεων που έκανε με την Ελασσόνα, βοηθώντας και την ΑΕ Αλεξάνδρειας να πετύχει τους στόχους της. Ας δούμε τι είπε ο Αλέκος Αλεξανδρής στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Αλέκο καλησπέρα. “Εις το όνομα του πατρός” να πούμε…;

Καλησπέρα και σε σας. Αυτό που εύχομαι να είναι γερός, να δουλεύει όπως πρέπει στις προπονήσεις και όλα Εις το όνομα του πατρός!θα πάνε καλά.

Να φανταστώ χαζομπαμπάς όσο ο Γιώργος ήταν μικρός… Τι θυμάσαι πιο έντονα από τα παιδικά του χρόνια;

Όπως όλοι οι γονείς νομίζω, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Αυτό που χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι μία μέρα πριν γεννηθεί ο Γιώργος παίζαµε ΑΕΚ – Λάρισα και πήραµε τη νίκη (1-0) με γκολ δικό µου από αµφισβητούµενο πέναλτι που κέρδισε ο Μανωλάς.

Στην μεγάλη καριέρα σου είχες αν θυμάμαι καλά 250 γκολ περίπου και κοντά στις 500 συμμετοχές. Είναι αριθμοί που μπορεί να πιάσει ο Γιώργος και κατ’ επέκταση ένας ποδοσφαιριστής της τωρινής εποχής;

Όσον αφορά τον Γιώργο του έχω πει πως θα πρέπει να αποβάλει το ποιος είναι ο πατέρας του και να είναι ο εαυτός του. Αν φτάσει στο σημείο να έχει δημιουργήσει μια καριέρα η οποία να αντιπροσωπεύεται από τέτοιους αριθμούς, τότε θα έχει πετύχει πολλά ως ποδοσφαιριστής.

Πες μας δυο λόγια για τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αλεξανδρή.

Είναι ένας επιθετικός µε αίσθηση του γκολ, αλλά είναι πολύ µικρός ακόµη. Θέλει να δουλέψει, έχει το µέλλον µπροστά του και εγώ τον αφήνω απερίσπαστο να κάνει τις επιλογές που θέλει.

Αλέκο ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε καλή δύναμη και να καμαρώσεις τον γιο σου εκεί που θέλεις.

Να είστε καλά, όλα θα γίνουμε με τη σειρά που πρέπει και με μέτρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected