Super League 1

Βέροια – Ειδησεογραφία

Βέροια: Χωρίς (νέα) προβλήματα η προετοιμασία | onsports.gr

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για τον αγώνα με την SKODA Ξάνθη.

Τα… ευχάριστα για τον Νίκο Καρύδα είναι πως δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης, πέραν των γνωστών Βεργώνη, Γεωργέα και Μπάρμπα.

Ο Βεργώνης συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Γεωργέας (θλάση) και Μπάρμπας (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο).

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας του Βορρά» θα συνεχιστεί την Πέμπτη (24/10) όπου έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Μειωμένα διαρκείας!

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας, ανακοίνωσε πως πλέον ισχύουν νέες μειωμένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 1 και 2 του Δημοτικού Σταδίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει ότι ισχύουν οι μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας:

– Θύρα 1 : 80 ευρώ
– Θύρα 2 : 180 ευρώ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της Π.Α.Ε. (Σταδίου 34) και από εκδοτήρια του σταδίου πριν από την αναμέτρηση με την Ξάνθη».

Μαθητική εξέδρα

Δυνατή μαθητική εξέδρα θα έχει η Βέροια στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (28/10, 17:15) με την Ξάνθη, καθώς θα μοιράσει 2000 εισιτήρια σε σχολεία της περιοχής.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» ξεκίνησε τις ανάλογες ενέργειες από το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι και θέλει σε κάθε παιχνίδι οι μαθητές της περιοχής να δίνουν χρώμα στην εξέδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. Βέροια, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας, θα χορηγήσει 2000 δωρεάν μαθητικά εισιτήρια για την αναμέτρηση Βέροια – Ξάνθη (28.10.2012, 17:15) στα παρακάτω σχολεία:

1ο & 7ο Γυμνάσιο Βέροιας

2ο Γυμνάσιο Βέροιας

                     4ο Γυμνάσιο Βέροιας

               6ο Γυμνάσιο Βέροιας
Ιδιωτικό Σχολείο Βέροιας
7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

   11ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Δημοτικό Σχολείο Ν.Νικομήδειας, Ν.Π. Λυκογιάννης, Λαζοχωρίου, Ταγαροχωρίου

Δημοτικό Σχολείο Τριπόταμου – Ράχης».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected