Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Ποδόσφαιρο

Δ’ Εθνική – Στις 11.00πμ ίσως κρίνονται πολλά…

Η πιο κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της Δ’ Εθνικής και τις προκηρύξεις του φετινού πρωταθλήματος μάλλον έχει φτάσει! Σήμερα (Τετάρτη) στις 11.00 θα βρεθούν τα μέλη της νεοσύστατης Επιτροπής Πρωταθλήματος στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, ώστε να καταλήξουν στο τελικό σχέδιο που θα υπολοιηθεί για τη δομή των κατηγοριών.

Παρουσία του αναπληρωτή προέδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος και οι συνεργάτες του (Στέλιος Μπρατσόλης, Δημήτρης Κουτρουμάνος) θα συντάξουν το πλάνο, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα συνάδει με τις επιθυμίες του Γιώργου Σαρρή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λοιπόν, σήμερα θα αποφασιστεί η κατάργηση της Δ’ Εθνικής και ο τρόπος με τον οποίο θα μοιραστούν οι ομάδες στη Γ’ Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα. Το πλάνο που έχει σχεδιαστεί, αναφέρεται στη δημιουργία έξι ομίλων Γ’ Εθνικής, που θα αποτελούνται από 16 ομάδες έκαστος. Οπως γίνεται αντιληπτό, από κάθε όμιλο θα ανέβουν περίπου οι μισές κάθε ομίλου της Δ’ Εθνικής, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις από τα τοπικά πρωταθλήματα να προβιβαστεί το ένα τέταρτο (!) των πρωταθλητριών, δηλαδή 14 ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιθανό σήμερα κιόλας να λυθούν όλες οι απορίες που ταλαιπωρούν τους παράγοντες των σωματείων τους τελευταίους μήνες.

*Δημήτρης Θεοδώρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected