Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Εθνικός Σιδηροκάστρου VS Αναγέννηση Επανομής – Βασικός ο Ταταρίδης, αλλαγή ο Παπατζίκος

Νίκη στο τέλος για Σιδηρόκαστρο, 2-1 την Επανομή | onsports.gr

Την έκπληξη έκανε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου στην πρώτη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της Επανομής και θα αντιμετωπίσει το νικητή του Τύρναβος – Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Ασταμάτητες είναι οι εκπλήξεις στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμα μία ομάδα που έγινε… θύτης, είναι ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Επανομής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3’ είχαν δοκάρι με τον Ταχματζίδη. Από τη στιγμή που δεν μπήκαν μπροστά στο σκορ, ο Εθνικός εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του ευκαιρία και στο 16’ με τέρμα του Γαϊδαρτζή άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα της Επανομής άργησε να απαντήσει και έφτασε στη ισοφάριση στο 82’ με τον Ναστόσκι. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Νταντάμης άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Σιδηροκάστρου και έφτασε στη νίκη με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών με τέρμα του Μπουζούρα.

Βασικός για την ομάδα της Επανομής ο Σάββας Ταταρίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα. Στο 70′ πέρασε στον αγώνα ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει, με την ομάδα του να συνεχίζει το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Αλλαγή για τον Εθνικό, κυρίως για καθυστερήσεις πέρασε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Αλέξανδρος Μουτίδης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Βλαχόπουλος, Φίλων (88′ Μουτίδης), Φιλιππίδης, Πασχαλούδης, Τσεμπερίδης, Κουκούτσης, Γιαλαμής (60′ Ασλανίδης), Γαϊδαρτζής, Σαχπατζίδης, Ρόβας (77′ Μπουζούρας).
Αναγέννηση Επανομής : Ταταρίδης, Κυζιρίδης (59′ Ναστόσκι), Σαμουηλίδης, Καραντασιάδης, Σικαλόπουλος, Λαμπερνάκης, Μεϊντής (70′ Παπατζίκος), Δραγανίδης, Νταντάμης, Ταχματζίδης, Κουκουλέκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected