Κατηγορίες
Αθλήματα

Ορμή Λουξ VS Νέα Ιωνία – Δεν έφτανε η Μούρνου…

Νέα Ιωνία: Ήπιε… Λουξ με Καλασνίκοβα! | onsports.gr

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και πολλά λάθη, η Νέα Ιωνία νίκησε την Ορμή Λουξ με 25-22 στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, έχοντας κάτω από τα δοκάρια μία φοβερή Έλενα Καλασνίκοβα.

Η 41χρονη Ρωσίδα τερματοφύλακας «πλήγωσε» την παλιά της ομάδα, με την οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, πραγματοποιώντας 5 αποκρούσεις πέναλτι σε κρίσιμα σημεία!

Ουσιαστικά δημιούργησε την μεγάλη διαφορά των 8 τερμάτων (7-15 στο 27’) στο πρώτο ημίχρονο σταματώντας τέσσερις φορές τις αθλήτριες της Πατρινής ομάδας, Στράτου, Μούρνου, Νούσια και Έλληνα από τα 7 μέτρα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στις συναθλήτριες της να πετύχουν εύκολα γκολ στην αντεπίθεση. Η Χρυσή ήταν αυτή που «καθάριζε» τις περισσότερες φάσεις, πετυχαίνοντας συνολικά 6 τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ορμή έκανε την αντεπίθεση της και η Νέα Ιωνία για άλλο ένα ματς χαλάρωσε στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα, η νταμπλούχος Ελλάδος να μειώσει σε 12-15 με ένα σερί 4-0 στο 38’. Στην συνέχεια η Νέα Ιωνία κατόρθωσε να διατηρήσει μία διαφορά 3-4 τερμάτων και πάνω που η Ορμή έδειχνε να ανεβαίνει, η Καλασνίκοβα σταμάτησε ξανά από το σημείο του πέναλτι την Στράτου, κρατώντας το 16-20 για την ομάδα της στο 50’. Προς το τέλος του ματς η φιλοξενούμενη ομάδα είχε πιο καθαρό μυαλό, φτάνοντας στη νίκη.

Η Ορμή ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα της κόντρα στην Άρτα, αλλά βρίσκεται πλέον ήδη στο -6 από την κορυφή.

Τα δεκάλεπτα: 4-6, 6-10, 8-15 (ημχ.), 13-16, 16-20, 22-25

Ορμή Λουξ : Μίσκοβιτς, Κασάπη, Ματαρόνα, Χαλά, Μούρνου 8, Δημητρίου 3, Στράτου 2, Νούσια 2, Καράγιωργα 3, Κορομηλά, Πένεφ 2, Έλληνα 2, Παπαδοπούλου, Ευαγγελίδου.

Νέα Ιωνία : Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ. 3, Μαυρογεώργη Ν. 5, Παπανικολάου 2, Γκεργκίνα, Χρονοπούλου, Σλιάκοβα 4, Καλασνίκοβα, Βοίτοβιτς 1, Μακρή, Τσάκαλου 4, Χρυσή 6, Κοντοστερίου.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 2-5, πέναλτι: 1/6-3/4.

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 54:37 μετά από επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα στην πλάγια γραμμή του γηπέδου από την πλευρά της κερκίδας, όπου καθόταν, ο παράγοντας της Ορμής Ανδρέας Κόγκας διαμαρτυρόμενος για απόφαση μας, λέγοντας συγκεκριμένα: «Το έχετε παρακάνει σήμερα. Απομακρύνθηκε άμεσα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected