Basket

Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός – Δέκα πόντους ο Τσαρτσαρής

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αυτοκτονία στο ΟΑΚΑ (photos) | onsports.gr

Ο Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 60-64 χαρίζοντας ουσιαστικά το ματς στους ερυθρόλευκους και αδικώντας, με τρία παιδικά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα, το σύνολο της προσπάθειας που έκαναν οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν τα κατάφερε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 64-60. Οι 17.000 φίλοι του «τριφυλλιού» δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα το τέλος όμως δεν ήταν το ιδανικό γι αυτούς, αλλά παρά την πικρία τους προσέφεραν ένα ζεστό χειροκρότημα προς τους παίκτες, αναγνωρίζοντας την υπερ-προσπάθειά τους να γυρίσουν το ματς από το -14 και να το χάσουν -τελικά- στα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν και οι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής υπέπεσαν σε τραγικά λάθη, με αποτέλεσμα από κορυφαίοι να αποδειχθούν… μοιραίοι για τον εξάστερο!

Δεκάλεπτα: 14-18, 28-40, 45-54, 60-64

Παναθηναϊκός : Μπράμος 2, Πάνκο, Ματσιούλις 6, Άρμστρονγκ, Ούκιτς 10, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 10, Διαμαντίδης 19, Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σχορτσανίτης 6

Ολυμπιακός : Χάινς 4, Λο 5, Άντιτς , Σπανούλης 19, Περπέρογλου 12, Ντόρσει 4, Σλούκας, Μαυροειδής, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου 9, Μάντζαρης 5.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected