Κατηγορίες
Basket

Ολύμπια Λιουμπλιάνα VS Παναθηναϊκός – Δύο πόντους ο Τσαρτσαρής

Ολίμπια - Παναθηναϊκός 67-85: Έβγαζε φωτιές στα... μούτρα των «δράκων» (photos) | onsports.gr

Με μια… διαστημική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός πέρασε για… πλάκα από την «Στόζιτσε Αρένα» με τους παίκτες του Πεδουλάκη να κάνουν το καλύτερό φετινό παιχνίδι τους. Οι «πράσινοι» επικράτησαν  85-67,  πετώντας «φλόγες» από παντού στα… μούτρα των κατ’ ευφημισμών «δράκων» της Λουμπλιάνας.

Ο Λάσμε πήδαγε πάνω από τους αντιπάλους του, ο Ματσιούλις τα… έσταζε από παντού και όλοι οι «πράσινοι» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μία νίκη που μπορεί να αλλάξει όλες τις ισορροπίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βλέπει τους παίκτες του να πετούν… φωτιές στην επίθεση, αλλά να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα. Οι «πράσινοι» που ξεκίνησαν με τον Κίτσεν αντί του Ούκιτς τον αγώνα επέβαλαν εξ αρχής τον ρυθμό τους, με πρωταγωνιστές τους Γιόνας Ματσιούλις και Άντι Πάνκο. Με τον Αμερικανό να έχει με το «καλησπέρα» πέντε πόντους, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-10 στα πρώτα τρία λεπτά και εν συνεχεία με 9-14 ύστερα από ωραία προσπάθεια του Λιθουανού. Την ίδια ώρα, όμως, στα… μετόπισθεν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε προβλήματα με το δεκάλεπτο να «κλείνει» στο 19-23.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής πέτυχε μόλις δύο πόντους, άλλα έκανε όλη τη…βρώμικη δουλειά στον αγώνα μαζεύοντας 8 ριμπάουντ και κάνοντας 2 κλεψίματα.

Δεκάλεπτα: 19-23, 38-50, 49-69, 67-85

Ολίμπια : Ουότερς 10, Ρούπνικ 2, Πρέπελιτς 11, Μπλάζιτς 6, Ράνινκο, Μούριτς 5, Μπέινς 16, Μπούμπνιτς 6, Πέιτζ 9, Μότσνικ, Σουλειμανοβιτς, Ομιτς 2.

Παναθηναϊκός : Μπράμος 2, Πάνκο 9, Ματσιούλις 18, Άρστρονγκ 2, Ούκιτς 14, Λάσμε 13, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 5, Κίτσεν 4, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 12, Σχορτσανίτης 4.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected