Γενικά

1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας

Πολλοί μας ρωτάτε σε ποιο σημείο βρίσκεται η διαδικασία της συλλογής των πληροφοριών αλλά και του υλικού για το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας”, όπως επίσης και το αντίτιμο για όποιον επιθυμεί να το παραλάβει.

Σε ότι αφορά τη διαδικασία, μαζί με τους συνεργάτες μας, ήδη έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε περίπου τις μισές ομάδες του νομού μας και μας απομένει το υπόλοιπο 50% περίπου, που ήδη έχει προγραμματιστεί να συγκεντρωθεί τις επόμενες 15 μέρες. Το έντυπο αυτό θα έχει τη μορφή άλμπουμ και θα μοιάζει αρκετά στα “Panini” που όλοι κάποτε είχαμε στην κατοχή μας και…μανιωδώς μαζεύαμε τα αυτοκόλλητα των ποδοσφαιριστών!

Η έκδοση υπολογίζεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς ο όγκος των πληροφοριών και του υλικού είναι τεράστιος, αφού σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, οι ομάδες που θα περιλαμβάνονται σε αυτό θα είναι 66 (Δ’ Εθνική, Α1, Α2, Ακαδημίες και Παιδικές ομάδες) και οι προπονητές-παίκτες περίπου 1000!

Όσον αφορά το αντίτιμο (δυστυχώς η οικονομική συγκυρία δεν μας επιτρέπει, τουλάχιστον προς το παρόν, να βρούμε χορηγούς για να καλύψουν ένα μέρος των εξόδων), θα είναι αρκετά χαμηλή για τον οποιονδήποτε και φαίνεται πως δεν θα ξεπερνά τα 10 ευρώ.

Από τώρα και στο εξής θα σας ενημερώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα που βρίσκεται η διαδικασία και ελπίζουμε (και απευθύνουμε και κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με μια μικρή χορηγία την έκδοση) μέσα στο χρονικό όριο που έχουμε θέσει, να έχει ολοκληρωθεί η συγκέντρωση όλου του υλικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected