Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Κεραυνός Επισκοπής 0-0

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγωνιστικές κατέκτησε ο Κεραυνός Επισκοπής, σε μια δύσκολη έδρα μάλιστα και υπό συνεχή βροχή. Τα…πιτσιρίκια του Χρήστου Δελητζάκη κράτησαν στο μηδέν τον γηπεδούχο Φίλιππο Μέσης και μάλιστα αν σε μία-δύο περιπτώσεις ήταν πιο αποτελεσματικοί, ίσως να κέρδιζαν και το παιχνίδι!

Ο Φίλιππος από την άλλη…πνίγηκε στην πισίνα της Μέσης, είχε μέτρια ως κακή σε κάποια σημεία του παιχνιδιού απόδοση και μοιραία έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στον φετινό “μαραθώνιο” της Α1.

Το παιχνίδι δεν χαίρει και ιδαίτερης ανάλυσης, καθώς ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο. Την…τιμητική τους είχαν οι χαφ κάθε ομάδας, αφού η μπάλα κινήθηκε κυρίως στον συγκεκριμένο χώρο και οι φάσεις που βγήκαν στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Ο Φίλιππος θα μπορούσε να προηγηθεί λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το σουτ όμως του Κελεσίδη εξ επαφής αποκρούστηκε σωτήρια πάνω στη γραμμή από τον Πρόϊο. Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι, με χαρακτηριστική ευκολία κρατούσαν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς, δίνοντας κυρίως βάση στα αμυντικά καθήκοντα.

Στο δεύτερο μέρος  η εικόνα του παιχνιδιού ήταν κατά μεγάλο ποσοστό η ίδια, με τον Κεραυνό να ισοφαρίζει τις ευκαιρίες με τον Γάτσο στο 68′, όταν σε τετ-α-τετ απέναντι από τον Μανιόπουλο, θα επιχειρήσει ένα χλιαρό σουτ, που θα καταλήξει άουτ.

Ο Φίλιππος Μέσης, με το αποτέλεσμα αυτό, μένει στα…χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και η συγκομιδή των 6 βαθμών σεΔιαμα 8 αγώνες για τους “ερυθρόλευκους” δημιουργεί ανασφάλεια και ανάγκη για βαθμούς, έτσι ώστε να αποφύγει κάθε υποψία υποβιβασμού.

Ο Κεραυνός Επισκοπής, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια φέτος, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και μέχρι εκεί που του επιτρέπει η ποιότητα του ως ομάδα. Οι νεαροί παίκτες του Χρήστου Δελητζάκη αποδυκνείουν και πάλι πως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρότερος, απλά αυτή τη φορά κατόρθωσαν να φύγουν από το γήπεδο με θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ. Μπακάλη και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Μανιόπουλος, Μόσχος, Μουρατίδης, Τσιάμπας (84′ Δημοσθένους Σ., Καλούδης, Κελεσίδης, Δημοσθένους Ν. (46′ Ζερδαλής), Ρόκκο, Γιαννόπουλος, Καρασαλίδης (46′ Αρβανιτίδης), Τσανακτσίδης.

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Χαραλαμπίδης, Μάμαλης, Πρόϊος, Ραφαηλίδης Γ, Τσεχελίδης, Δίγκας, Ζιαμπάκας (46′ Στογιάννος), Καραντώνης, Φράγκης (69′ Γκότσης), Γάτσος (84′ Καρυπίδης).

Ειρήνη Σωτηρίου – Αλέξανδρος Δρένος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected