Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – SCODA Ξάνθη (pregame)

Βέροια - SKODA Ξάνθη: Θέλουν να... θυμηθούν πώς είναι να νικάς | onsports.gr

Η Βέροια υποδέχεται την SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports 3), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πέμπτη αγωνιστική έχει να πανηγυρίσει τους βαθμούς της νίκης η ομάδα του Νίκου Καρύδα, καθώς ακολούθησε η ισοπαλία με τον Ατρόμητο και η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 8 βαθμούς και θέλουν τη νίκη, καθώς στόχος της «βασίλισσας του βορρά» είναι να κερδίζει ισάξιες ομάδες, που έχουν τον ίδιο στόχο με εκείνη, την παραμονή. Για δεύτερο σερί ματς ο προπονητής της Βέροιας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Γεωργέα, ο οποίος υπέστη θλάση, αλλά και τον Έβερτον που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αντίθετα, οι Γεωργιάδης και Ολαϊτάν είναι ετοιμοπόλεμοι και συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της ομάδας.

Η αποστολή της Βέροιας

Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Κάλι, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπαργκάν, Όλαϊταν, Κάρλος, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Κόστλι, Ιωάννου.

Στην αντίπερα… όχθη, οι Ακρίτες θα ταξιδέψουν στην Ημαθία με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση βαθμού-βαθμών. Εδώ και πέντε αγωνιστικές (τέσσερις ήττες) η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου αγνοεί τη χαρά της νίκης και ψάχνει επειγόντως τον τρόπο να «ξεκολλήσει» από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ξάνθη θα ταξιδέψουν στην Ημαθία χωρίς τους (γνωστούς) τραυματίες Μανώλη Μπέρτο και Γκλέισον Σάντος, καθώς επίσης και τον Βιβιανί που έμεινε εκτός αποστολής. Κανονικά στην αποστολή ο Ημαθιώτης μέσος Θοδωρής Βασιλακάκης.

Η αποστολή της SKODA Ξάνθη

Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Φλίσκας, Καζούμπα, Γούτας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Τριάδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Πλατέλλας, Μαρκόφσκι, Κούτεβ, Λυμπερόπουλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Μαρίν και Ράνος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected