Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Κυριακής

Από το trikala-imathias.blogspot.gr

Προπόνηση χθες Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” και η προετοιμασία της ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα με τον ”ΦΙΛΙΠΠΟ” Μέσης μέσα στα Τρίκαλα συνεχίζεται, κάτω από τις οδηγίες του Χρήστου Μανσούρ, ο οποίος διαδέχθηκε τον αποχωρήσαντα πριν τρεις εβδομάδες προπονητή Μιχάλη Παντόπουλο.

Παρά το γεγονός ότι η ψυχολογία της ομάδας, λόγω της κακής βαθμολογικής θέσης, δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο, το κλίμα χθες στην προπόνηση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό και στο χέρι των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και της Διοίκησης, είναι να ανατρέψουν αυτή τη σημερινή δυσάρεστη κατάσταση. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν την ευθύνη που έχουν απέναντι στο Σύλλογο, να παραμερίσουν το ”εγώ” τους και όλοι μαζί ως μια παρέα να πορευτούν στο μέλλον.

Είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα, στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας της, η ομάδα παρουσίασε μια αστάθεια στην απόδοσή της και σε κάποιους αγώνες μια όχι και τόσο κολακευτική εικόνα, γεγονός που εξέπληξε όλους αυτούς που γνωρίζουν την αξία των ποδοσφαιριστών. Τι έφταιξε δεν έχει σημασία. Πολλά μπορεί να πει ο καθένας.

Η αργοπορημένη και βιαστική κάτω από την πίεση του χρόνου συγκρότηση της ομάδας, ο προπονητής, οι παίκτες, το πολύ δύσκολο πρόγραμμα, η κακή Διοίκηση. Στον αθλητισμό όμως είναι αξίωμα ό,τι: όταν ένας Σύλλογος δεν πάει καλά, την ευθύνη φέρουν με τη σειρά διοίκηση, προπονητής, παίκτες. Η Διοίκηση ανέλαβε όλες τις ευθύνες, προστάτεψε τους ποδοσφαιριστές από κάθε κακοπροαίρετη κριτική και ζήτησε απ’ αυτούς να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο αγώνας του Σαββάτου με τη Μέση να είναι η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος, που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο σε όσους αγαπούν την ομάδα και αγωνιούν για το μέλλον της.

Η παρουσία των παικτών στις προπονήσεις κρίνεται ικανοποιητική, πλην λίγων περιπτώσεων που για άγνωστους λόγους δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την ιδιότητά τους ως ποδοσφαιριστές. Στη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα, πρέπει ο καθένας από τη σκοπιά του να υπερβάλλει τον εαυτό του και όλοι μαζί να ”δουλέψουν” σκληρά, με εμπιστοσύνη, πειθαρχία, αλληλοσεβασμό και πίστη στις αναμφισβήτητες ικανότητες της ομάδας.

Η προσπάθεια είναι δύσκολη, αλλά επειδή στα δύσκολα φαίνονται οι φιλότιμοι και οι δυνατοί, ας συστρατευθούν όλοι σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια και είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο των επιτυχιών. Αν πάλι υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να αντέξουν αυτή την πίεση ή δεν θέλουν να προσπαθήσουν περισσότερο ή ακόμη ακόμη αν για δικούς τους λόγους δεν τους αρέσει να είναι μέλη αυτής της ομάδας, είναι πολύ πιο έντιμο να το δηλώσουν για να ξέρει η ομάδα πως θα προχωρήσει.

Όσο για τους φιλάθλους και αυτοί γνωρίζουν ότι στα δύσκολα οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται την ηθική βοήθεια και τη στήριξή τους, γι’ αυτό καλούνται όλοι οι υγιείς φίλαθλοι να βρίσκονται το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο Τρικάλων, στον αγώνα πρωταθλήματος ΤΡΙΚΑΛΑ- ΜΕΣΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected