
Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ δυσάρεστη αφού μπορεί να ανοίξει… τους ασκούς του αιόλου για το Ζακυνθινό συγκρότημα με μη προβλέψιμες εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι πρώην ποδοσφαιριστές Στεφανής και Τσουμάγκας οι οποίοι δικαιώθηκαν στις προσφυγές που κατέθεσαν εις βάρος της ομάδας, παρουσιάστηκαν ανυποχώρητοι στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που τους επιδικάστηκαν με αποτέλεσμα να μην οριστεί το ματς.
Οι δύο ποδοσφαιριστές μπλόκαραν τον ορισμό 
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ζακύνθου που δεν ορίζεται αγώνας στη Γ΄ εθνική (τα τελευταία πέντε χρόνια που συμμετέχει αδιαλλείπτως στη συγκεκριμένη κατηγορία) και μηδενίζεται η ομάδα.
Στις 6.30 απόψε η διοίκηση έχει καλέσει το φίλαθλο κόσμο του νησιού στην αίθουσα του μουσικού γυμνασίου σε έκτακτη συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί (ή όχι) η εγκατάλειψη από το πρωτάθλημα.
*Τάσος Θεοδόσης






