Κατηγορίες
Basket

Φενέρμπαξε/Ούλκερ VS Παναθηναϊκός – Δύο πόντους ο Τσαρτσαρής

Παναθηναϊκός: Σκιά του εαυτού του... (photos) | onsports.gr

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την χειρότερή του φετινή εμφάνιση και αναγκάστηκε σε μια πολύ… άσχημη ήττα. Μια ήττα που προσγείωσε απότομα τους «πράσινους» μετά από τις πρόσφατες εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Το 73-64 κρύβει πολλά στοιχεία τα οποία χρίζουν άμεσης ανάλυσης από τον τεχνικό του «τριφυλλιού» ο οποίος έχει κάθε λόγο να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του.

Οι «πράσινοι» που μάλλον είχαν μείνει στην «Στόζιτσε Αρίνα» της Λιουμπλιάνα, έκαναν την Φενέρ να μοιάζει με… υπερομάδα δίνοντας της το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, εκμεταλλευόμενη τα 23 λάθη του Παναθηναϊκού.

Και έτσι, στη χειρότερη φετινή του βραδιά ο Παναθηναϊκός έφυγε από την Τουρκία γνωρίζοντας την ήττα με εννέα πόντους, καταστρέφοντας ουσιαστικά την κυριαρχία του στα ριμπάουντ, λόγω των τόσων πολλών λαθών του σε ένα παιχνίδι που δεν επιτρέπονταν τα λάθη.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής πραγματοποίησε τη χειρότερη του φετινή εμφάνιση με μόλις δύο πόντους και 3 λάθη.

Δεκάλεπτα: 19-17, 42-29, 58-41, 73-64

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ : ΜακΚάλεμπ 13, Ονάν 4, Ερμίς, Σάτο 7, Μπρέμερ 8, Άντερσεν 2, Πέκερ, Σαβάς 3, Μπατίστ 6, Κάραμαν 12, Μπογκντάνοβιτς 13, Πρέλτζιτς 5

Παναθηναϊκός : Μπράμος, Πάνκο 9, Ματσιούλις 14, Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 11, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 12, Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σχορτσανίτης 7.

*Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected